Лосось - ідеальна риба для експериментів. Вона завжди виходить смачною, але з різними присмаками. Вони залежать від овочів та приправ.
Головний принцип на кухні - не боятися додавати щось нове. Інакше одноманітність набридне. Цікавим виходить запечений лосось під соусом. На гарнір піде салат з апельсином.
Інгредієнти:
Лосось - 250 г
Шпинат - 100 г
Апельсин - 1
Соус "Теріякі" - 4 ст. л.
Кунжут - 1 ст. л.
Оливкова олія - 2 ст. л.
Чебрець 2 гілки
Приготування:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишукана вечеря: як приготувати рибу під шампанським
Рибу розрізати на 2 шматки. Форму для випічки помастити олією. Покласти в неї лосось і влити соус.
Поперчити за смаком і прикрасити чебрецем. Розігріти духовку до 200 градусів. Запікати лосось 15-20 хв.
Зробити салат зі шпинату. Його промити та порізати разом з очищеним апельсином. Додати кунжут і олію.
Подавати теплого лосося з холодним салатом.
Також виникають проблеми не тільки з подачею риби, а й фаршированих яєць. Закуски мають бути на кожному святковому столі. Щоб не готувати банальних страв, можна нафарширувати яйця різними начинками.
Тоді по-новому відкриєте смак цієї закуски. Кожен обов'язково знайде для себе щось особливо смачне.
Коментарі