пʼятниця, 20 вересня 2013 07:30

Замість яток киянам запропонують більше ярмарків

Автор: фото з сайта www.muzykantnoty.ucoz.net
  Олександр Попов: ”Ярмарки дають городянам змогу купувати свіжі харчі за цінами помітно нижчими, ніж у середньому по місту”
Олександр Попов: ”Ярмарки дають городянам змогу купувати свіжі харчі за цінами помітно нижчими, ніж у середньому по місту”

Торговельних яток поменшає на вулицях столиці наступного року. Проект такого рішення готують за розпорядженням голови Київської міської держадміністрації Олександра Попова.

— Моя пропозиція — з наступного року скасувати всі наші практики, пов'язані з наданням додаткових торговельних місць у літній період. Пропоную підготувати проект рішення Київської міської ради, щоб такого в нас більше не було, — говорить Олександр Попов цього понеділка на апаратній нараді в КМДА.

Так керівник міської влади відреагував на скарги киян із приводу сміття, що лишають по собі торговці. Вони захаращують ятками та ящиками підходи до зупинок транспорту, тротуари й проходи у дворах будинків. Ці теми городяни постійно порушують, звертаючись до телефонного контактного центру Києва 15-51.

Утім, чи ініціативи голови КМДА не завдадуть людям клопотів із вибором та придбанням харчів? На думку столичних чиновників, цю проблему вирішать сільськогосподарські ярмарки.

— Міська влада приділяє значну увагу їх організації, бо ця форма забезпечення столиці продуктами популярна серед киян, — каже Олександр Попов. — Ярмарки дають городянам змогу купувати свіжі харчі за цінами помітно нижчими, ніж у середньому по місту. Це важлива передумова підвищення якості життя людей, на що нас орієнтують завдання президента України Віктора Януковича.

Останніми роками в столиці постійно більшає ярмарків, повідомляють у прес-службі КМДА. 2011-го їх було 705. А 2012-го — 1155. Цьогоріч відбулися понад тисячу.

20 та 21 вересня для киян проведуть 33 ярмарки у всіх районах міста.

Зараз ви читаєте новину «Замість яток киянам запропонують більше ярмарків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути