Ексклюзиви
пʼятниця, 13 вересня 2019 07:10

Виконаємо Мінські домовленості — отримаємо ще більшу війну

Мінські домовленості вигідні Москві. Кремль блокував їхнє виконання, бо вичікував сприятливіших обставин. Час настав. Петро Порошенко "Мінськ" підписав, а Володимир Зеленський планує реалізувати.

Якщо хтось думає, що лише вихід російських військ із Донбасу стане великою перемогою України, то він — жертва обману про цілющу силу цих домовленостей. Насправді їхнє впровадження призведе до того, що ми просто забудемо про повернення Криму Україні. Донбас же нам віддадуть. Будьмо щасливі і вдячні Москві.

Виявиться, що в Україні таки був внутрішній конфлікт — між Києвом і ЛДНР. Росія просто спостерігала збоку. Тому жодної відповідальності Кремля після втілення "Мінська" не чекаймо. Наші військові стануть злочинцями. Бо на яких підставах вони лупцювали місцевих на Донбасі?

Україна повинна буде заплатити мешканцям зруйнованого регіону за все. Росіян же там ніби не було. Все буцімто ми зруйнували. Ну і трохи "повстанці", яких Київ мусить амністувати.

Кожен із нас по життю буде винен мешканцям "звільненого" Донбасу. Бо за що ж вони від нас страждали? Одразу, щойно туди повернеться українська влада, відбудуться вибори. На них оберуть до українського парламенту ще кілька десятків медведчуківців по мажоритарці.

При цьому Кремль не перестане викрадати й катувати українців, вести пропаганду через проросійські телеканали, вчиняти дрібні провокації й застосовувати зброю проти України. Після досягнення такого "миру" російський бізнес кинеться посилювати свій вплив на фінансовий сектор й інфраструктуру нашої держави.

Українці не змиряться з таким планом "припинення війни". Тому виконання Мінських домовленостей — це гарантований шлях до ще більшої війни.

Зараз ви читаєте новину «Виконаємо Мінські домовленості — отримаємо ще більшу війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути