Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2018 05:30

Україні потрібен лідер, який захищатиме свій народ

Автор: ТЕТЯНА ОМЕЛЯНЕНКО
  Лідер Соціалістичної партії Ілля Кива: ”Наше завдання — підвищення соціальних стандартів життя і наведення ”залізного порядку”. Тобто невідворотності покарання за злочини”
Лідер Соціалістичної партії Ілля Кива: ”Наше завдання — підвищення соціальних стандартів життя і наведення ”залізного порядку”. Тобто невідворотності покарання за злочини”

25 лютого Полтавщину відвідав лідер Соціалістичної партії України Ілля Кива. У рамках приїзду відбулися зустрічі з полтавцями, прес-конференція в міському осередку партії для регіональних ЗМІ. Політик розповів про розвиток власної політсили й познайомив громадськість із керівним складом Полтавської міської організації СПУ.

— Останні 10 років для партії були складні. Очоливши її, довелося виконати достатньо важку роботу по формуванню і дотриманню партійної дисципліни. Структуру та склад очистили від зрадників, колаборантів, аферистів, демагогів і популістів. Було важливо не залишити Соцпартію для формування плацдарму входження проросійських сил в українську політику, — говорить Ілля Кива.

Із його приходом на посаду голови Соціалістичної партії України, ідеологія політсили зазнала змін. Рушійною стала проукраїнська позиція та патріотичні переконання її членів.

— Почалося повномасштабне відновлення такої політичної структури, що відстоюватиме інтереси України й українського народу. Наше завдання — підвищення соціальних стандартів життя і наведення "залізного порядку". Тобто невідворотності покарання за злочини. Бо поки що історія з війною на сході, корупцією і розкраданням бюджету — це лише наслідок безкарності.

Саме правовими засобами можна поліпшити й реформувати країну, переконаний Ілля Володимирович.

— Задля економічного відродження країни ми готові зробити декілька кроків. Серед яких — націоналізація енергетичного комплексу. Попередня влада вкрала обленерго, газові свердловини та передала під контроль окремим комерційним структурам, що належать російському власнику. Тому важливо повернути їх у власність народу. Такі заходи дозволять знизити комунальні тарифи для населення. Наступний крок — ліквідація схем розкрадання державного бюджету. Для прикладу можна навести діяльність Фонду соціального страхування, коли через Федерацію профспілок в українського народу викрадають майже 20 мільйонів гривень. Всі ці питання можна вирішити за один робочий день Верховної Ради. За умови, якщо в парламенті з'явиться лідер, чиї дії будуть направлені на захист українського народу й державності. Оскільки влада себе дискредитувала, виправляти ситуацію треба шляхом перевиборів. Тому ще одне завдання — відновлення довіри громадян і перемога на виборчих перегонах. Для цього в нас є можливості, сили й потенціал. Задля цього ми розпочинаємо формування працездатних партійних осередків під керівництвом патріотично налаштованих громадян.

Ілля Кива представив керівника Полтавської міської організації СПУ Сергія Чередніченка.

— Це людина, яка протягом тривалого часу відстоювала інтереси полтавців і має чітку принципову позицію. Вважаю його чесним і порядним. На полтавській землі ще багато беззаконня. Але з початком роботи нашого руху, я переконаний, воно зникне. В нашій партійній структурі достатньо патріотів, які пройшли зону бойових дій. І вони вміють не лише захищати, а й нападати та перемагати супротивника.

Сергій Чередніченко розповів про наведення ладу на ринку поблизу Південного вокзалу, ремонт вул. Курчатова, боротьбу з підвищенням тарифів на транспорт у Полтаві.

— Наша команда відрізнятиметься від інших політичних структур результативністю і політичною відповідальністю. Це будуть принципово нові обличчя. Такі як Дмитро Коваль, Іван Прядко, Дмитро Герасименко. Ми пішли в нову політсилу, бо вона починається з нового аркуша. Відновлюватимемо обличчя Полтави, яке ми втрачали десятиліттями, — каже Сергій Чередніченко.

— Мене хвилює те, що відбувається на моїй рідній землі, за яку я був готовий віддати життя і за яку полягли мої товариші, — продовжує Ілля Кива. — Лише разом зможемо зупинити агресію, сварки і стати переможною нацією, яка поверне собі державний кордон і анексовані території. Я вірю, що український прапор замайорить на Донбасі. І готовий присвятити цьому життя. Хочу, щоб війну ми винесли на своїх плечах, а не полишили її дітям.

Зараз ви читаєте новину «Україні потрібен лідер, який захищатиме свій народ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути