середа, 02 грудня 2009 18:48

Україна чекає сильного лідера

Автор: фото з сайту www.utro.ua
  Перший президент України Леонід Кравчук був обраний 1 грудня 1991 року на перших прямих президентських виборах
Перший президент України Леонід Кравчук був обраний 1 грудня 1991 року на перших прямих президентських виборах

За 18 років, що минули від часу проведення референдуму щодо незалежності України, в країні сформувалося зріле суспільство, готове до нового етапу розвитку держави. Такого висновку дійшли соціологи, одночасно зазначаючи, що досі цей процес гальмувався  відсутністю сильної, професійної і відповідальної влади. Перший президент Леонід Кравчук переконаний, що з перемогою Юлії Тимошенко на президентських виборах Україна нарешті подолає багаторічний кризовий етап і стане на вищий, європейський ступінь розвитку.

— Президентські вибори повинні привести до влади людину, здатну навести лад у країні і поставити на перше місце інтереси України, подолати ті негативні процеси, які маємо нині. Вірю, що це може зробити тільки Юлія Тимошенко, — заявив досвідчений політик.

Леонід Кравчук пояснив, що перемога Тимошенко важлива не тільки з огляду лідерських якостей Юлії Володимирівни, а й з позицій об"єднання всієї політичної еліти:

Уряд, парламентська коаліція і президент працюватимуть у єдиному ключі

— Можливо, вперше в історії України уряд, парламентська коаліція і президент працюватимуть у єдиному ключі.

Експерти підтверджують слова Леоніда Кравчука, пояснюючи, що Юлія Тимошенко — єдиний кандидат, який не почне розпускати парламент і цим ще на рік не продовжуватиме політичну кризу. Політолог Михайло Погребінський вважає, що Віктор Янукович, вигравши вибори, почне дострокову парламентську передвиборну кампанію, щоб сформувати свою більшість у Верховній Раді. В Юлії Тимошенко така більшість де-факто є, хоча досі її робота була паралізована різноспрямованими інтересами політичних лідерів. Після виборів Тимошенко зможе одразу мобілізувати всі політичні сили, щоб почати працювати без тяганини.

— Через об"єктивні й суб"єктивні причини якнайшвидше навести лад і відновити керованість у державі — це означає обрати Юлію Тимошенко президентом, — вважає Леонід Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Україна чекає сильного лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути