четвер, 08 квітня 2010 02:58

У Табачника студентів поділили на "справжніх" та "бидло"

Не тільки Дмитро Табачник поділяє українців на "справжніх" та "галичан, які тільки-но навчилися мити руки", а й члени його команди мають власне уявлення про українське студентство.

Очевидно, що очікувати швидких змін у керівництві Міністерства освіти і науки внаслідок "антиТабачної кампанії" не випадає. Адже не для того нова влада призначала Табачника міністром, щоб одразу "здати". І оця монументальна позиція керівників нашої держави породжує просто-таки нахабну поведінку людей, які мають навчати українську молодь. Так, заступник міністра освіти й науки України Петро Куликов, коментуючи телеканалу "Сіті" студентські протести із вимогою відставки Табачника, заявив: "Студент повинен сидіти в аудиторії — оце студент. А то все бидло!".

Про те, що "студент повинен сидіти", й не завжди в аудиторії, мріяв не один антинародний режим. І якби студенти лишень сиділи за книжками, не бачачи, що коїться із їхньою державою, то не було би багатьох героїчних сторінок нашої історії. Та й не факт, що взагалі була б зараз незалежна Україна. Адже національний рух опору на різних етапах значною мірою складався зі студентів. Найсвіжіша у пам"яті — "революція на граніті" 1990 року. Але, за логікою теперішніх керманичів, то все було "бидло", а "справжні студенти" сиділи в аудиторіях і в цей час учили трактати Леніна та історію КПРС.

Зараз ви читаєте новину «У Табачника студентів поділили на "справжніх" та "бидло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути