четвер, 21 січня 2021 07:16

У Криму верховодять пірати

Окупаційна влада Криму у грудні продала винний завод "Масандра". Його купила російська компанія "Південний проєкт" за $73 млн. Вона належить близьким друзям президента РФ Володимира Путіна Юрієві Ковальчуку й Геннадію Тимченку.

Інший близький приятель Путіна — Аркадій Ротенберг у січні отримав багатомільйонний контракт на технічне обслуговування залізничної частини Керченського мосту. Бізнесмен чимало заробив на його будівництві. Схоже, вирішив заробити ще.

Крим для друзів російського президента — територія годування, на яку можна не пускати представників конкурентних кланів. Путін "добув" його для себе і свого оточення. Чужим на півострові робити нічого. Окупаційна влада Криму — персонал обслуговування російської "знаті". Моряки, військові та силовики тільки думають, що захищають Росію. Насправді вони захищають гроші Ковальчука, Тимченка, Ротенберга й Путіна.

Це все, що потрібно знати про "приєднання" Криму. Коли Путін виступатиме з черговою промовою про "рідну гавань", не варто забувати, що там верховодять пірати, які взяли Крим на абордаж.

Зараз ви читаєте новину «У Криму верховодять пірати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути