середа, 09 грудня 2009 17:09

Співаки знялися у відеокліпі "Червоне серце"

Автор: фото: Андрій ПЕТРОВ
  Юлія Тимошенко (у центрі) з артистами під час висунення її кандидатом у президенти на київському майдані Незалежності 24 жовтня
Юлія Тимошенко (у центрі) з артистами під час висунення її кандидатом у президенти на київському майдані Незалежності 24 жовтня

Олександр Пономарьов, Руслана, Ірина Білик, Ані Лорак та інші знаменитості презентували кліп на пісню "Червоне серце", яка стала своєрідним гімном мистецької акції "З Україною в серці".

У відео знялися також Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських, Влад Цвєтаєв, гурти "Мед Хедс Ікс Ель", "ТіК" та "Друга ріка".

— Щиро, круто. Головне, що є емоції, які ми хотіли всім передати, є позиція артистів, які згуртувалися навколо Юлії Тимошенко і які підтримують нас усіх і улюблену Україну, — каже про відеороботу співачка Руслана.

Поділився своєю думкою про кліп і соліст групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин:

— Чесно кажучи, я був скептично налаштований щодо цієї роботи. Якось усе робилося нашвидкуруч. Підозрював, що кліп вийде "такий, як усі", а цього не хотілося. У результаті відео вдалося позитивним, відзначу якісний монтаж. Але головне не в монтажі. Основне — це місія, яку ми несемо в цьому відео. І цей кліп має серце.

Музику та слова пісні написав співак Влад Цвєтаєв. До відео на пісню "Червоне серце" увійшли найяскравіші моменти із концертів мистецької акції "З Україною в серці", яка проходить великими та малими містами країни з 12 вересня. За цей час співаки побували в Києві, Чернівцях, Запорізькій області, на Одещині, Закарпатті, Волині, Хмельниччині, Херсонщині, Львівщині, Харківщині, Полтавщині, Івано-Франківщині, Вінниччині, Рівненщині, Сумщині, Чернігівщині, Черкащині, Тернопільщині, Харківщині,  Миколаївщині, Кіровоградщині. На концертах зібрали понад 950 тис. слухачів.

Щиро, круто. Головне, що є емоції

Артисти запевняють, що їхня відеоробота несе позитив і абсолютно не схожа на класичні передвиборні відеоролики. Переконатися в цьому можна, переглянувши кліп "Червоне серце" по телебаченню або в Інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Співаки знялися у відеокліпі "Червоне серце"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути