Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2013 00:30

Що гірше Юлії, то швидше Москва зжере гаранта

Автор: фото з сайта www.obozrevatel.ua
  Андрій Окара: ”Янукович змушений буде піти на уклін до Кремля здаватися в Митний союз”
Андрій Окара: ”Янукович змушений буде піти на уклін до Кремля здаватися в Митний союз”

— Коли жінки-депутати забарикадувалися з Юлією Тимошенко, над ними глумилися, а сьогодні просто викинули з приміщення, доводилося чути чимало незбагненних суджень, — пише у блозі на сайті "Українська правда" політолог Андрій Окара, 53 роки.

Судження приблизно такі: "Так їм і треба. Всі вони такі-перетакі. Юльці-злодійці, вбивці Щербаня — за всі її злі справи. І цим тіткам теж — мало їх побили!". Люди вважають, що катувати жінку у в'язниці можна — якщо вона погана. Що підглядати за нею в туалеті нормально — якщо вона щось украла в держави. Що бити її подруг допустимо — якщо вони обрані в Раду від несимпатичної партії.

Чи має право на існування країна, в якій більшість схильна думати, що Оксану Макар не шкода, бо вона не дуже пристойної поведінки? Що можна катувати у в'язниці Тимошенко, бо вона теж зрозуміло хто. Що Кужель, Денисову та Слюз треба карати за їхню демонстративну поведінку?

Те, що відбувається зараз із Тимошенко, може привести нинішніх господарів України на паперть або в еміграцію. Є свавілля, на які в Євросоюзі не можуть не відреагувати, тому Україна може пролетіти в своїх євроінтересах. Янукович змушений буде піти на уклін до Кремля здаватися в Митний союз. Причому не на сильних, а найслабших умовах. Теперішній український політичний режим девальвують: президент перестане бути президентом, його син перестане бути найуспішнішим бізнесменом, друг сина перестане бути першим віце-прем'єром і так далі. В новій реальності вони тільки заважатимуть Кремлю.

Інакше кажучи, що гірше зараз Юлії, то швидше Москва зжере гаранта та його сім'ю.

Навіть не знаю — бажати в подібних ситуаціях смачного чи ні?

Зараз ви читаєте новину «Що гірше Юлії, то швидше Москва зжере гаранта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути