пʼятниця, 02 червня 2017 05:35

Російська ФСБ влаштувала провокації проти Яценюка

24 травня російські спецслужби інформаційно атакували лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка.

"За 12-бальною шкалою рівень тупого примітиву путінського ФСБ можна оцінити на 12 із плюсом. Російська пропаганда за день аж двічі відзначилася абсурдними інформаційними качками", — заявили у політсилі.

"Спершу в редакції українських видань розіслали текст, де фракцію "Народний фронт", яка була ініціатором і натхненником прийняття закону про 75 відсотків української мови на телебаченні, спробували звинуватити у блокуванні цієї норми. Попри очевидну неправду й перекручені прізвища депутатів, деякі видання послужливо вилили цей продукт російського безпросвітного креативу на голову читачам", — ідеться в повідомленні партії.

Друга інформаційна качка була розрахована на російського глядача, кажуть у політсилі.

"Телеканал "Росія 24" згодував путінській публіці сюжет про Арсенія Яценюка. Зокрема, про страшенно дорогу віллу на Майорці з фотографіями й описом розкошів. Фото для фейкового сюжету взяли на одному із закордонних сайтів про продаж нерухомості. Дешеве інформаційне ГМО для росіян, які звикли чути про "распятых мальчиков", — ідеться у тексті.

Брехня з Росії традиційно експортується в Україну. "Народний фронт" закликає українців бути пильними.

"Лише нещодавно Арсеній Яценюк виграв суд щодо вілл у Маямі. Тепер знову вілли, але вже на Майорці. Абсолютна криза з провокаціями у пропагандистів ФСБ. Не кажучи про фейки щодо участі Арсенія Яценюка у чеченській війні та іншу відверту брехню роспропаганди", — кажуть у політсилі.

Путін не може вибачити екс-прем'єрові успішної роботи із захисту країни, відмови від російської газової голки й контакти із впливовими лідерами світу щодо підтримки Україні, вважають там. І додають: про це свідчить також і березневе рішення суду російського міста Єсентуки. Він заочно арештував Арсенія Яценюка за нібито участь у бойових діях у Чечні.

Зараз ви читаєте новину «Російська ФСБ влаштувала провокації проти Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути