Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 15:28

Рейтинги серйозно зміняться в травні

 

Симпатії виборців зумовлені подіями кінця 2007-го — початку 2008-го, вважає керівник Центру соціальних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв, 39 років.

— 2007 рік завершувався перемогою Юлії Тимошенко. Вона отримала посаду прем"єр-міністра, з її уст пролунали привабливі обіцянки — зробити професійною армію, повернути вкладникам заощадження колишнього Ощадбанку СРСР, — каже він. — На фоні обережного президента Тимошенко мала вигляд виразника суспільних очікувань.

Рейтинг Віктора Януковича експерт пояснює тим, що Партія регіонів "лише вчиться бути в опозиції, і для виборців її поведінка поки що малозрозуміла". Водночас політолог прогнозує, що у травні симпатії громадян можуть змінитися. На рейтингу прем"єра позначиться інфляція, недоліки кампанії по виплаті заощаджень Ощадбанку та "газова війна" з Росією.

— Тимошенко, можливо, й залишиться в лідерах. Але число її антипатиків збільшиться, конкуренти знову наблизяться, — говорить Андрій Єрмолаєв.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинги серйозно зміняться в травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути