вівторок, 29 листопада 2011 10:17

"Чому не заробляєте на власних ідеях?"

"Ось Євразійський союз. Що будемо робити, як робити — я не почув думки жодного вченого. Чому я маю сидіти, десь щось продумувати, вигадувати, когось витягувати, просити у нього поради, мало не благати, як діятимемо, і ухвалювати рішення? А якщо я помилюся? Це ж головні питання! Де науковці?

Нерідко доводиться чути скарги: на науку мало грошей виділяють із бюджету. Але якщо ви такі розумні, то чому такі бідні? Чому не заробляєте на власних ідеях?"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з науковцями

"Кримські татари є великою небезпекою російським інтересам, тому що перешкоджають намірам зробити Крим частиною Росії. І оскільки головним противником цього задуму виступає меджліс кримськотатарського народу, вони ставлять завдання розділити кримських татар, усунути голову меджлісу й включити в його склад проросійськи налаштованих, керованих із Росії активістів, які в майбутньому сприятимуть цьому процесу.

На таку комплексну інформаційну війну виділяють окремий цільовий бюджет. Для втілення цих заходів у Криму на базі проросійських організацій формують Координаційний штаб, до складу якого ввійдуть декілька політичних експертів, консультантів, політтехнологів із Росії, кримських політиків, журналістів.

Це — реальна загроза національній безпеці України".

Голова меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв в інтерв'ю газеті "День"

"Навколо нас стало спокійніше. Деяких сусідів просто заспокоїли, показавши їм, що потрібно поводитися правильно щодо Росії та суміжних невеликих держав. А для деяких партнерів, у тому числі Північноатлантичного альянсу, це був сигнал про те, що перш ніж приймати рішення про розширення Альянсу, потрібно думати про геополітичну стабільність".

Російський президент Дмитро Медведєв в інтерв'ю "Інтерфаксу" про причини російської агресії щодо Грузії в серпні 2008-го

Зараз ви читаєте новину «"Чому не заробляєте на власних ідеях?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути