Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2018 05:00

Партія "Основа" представила програму "Повага — кожному"

Автор: ФОТО НАДАНЕ ПРЕС-СЛУЖБОЮ ПАРТІЇ ”ОСНОВА”
  Олександр Рибченко став лідером партії ”Основа” в Черкасах. Політсила має представників у кожному районі
Олександр Рибченко став лідером партії ”Основа” в Черкасах. Політсила має представників у кожному районі

— Головна ціль партії "Основа" — повернути повагу кожному. Має бути повага держави до громадян, до чесної праці, української сім'ї, старшого покоління та соціально незахищених людей, — говорить лідер партії "Основа" в Черкасах Олександр Рибченко, 56 років. Його призначили на посаду в жовтні. Представники політсили є у всіх райцентрах.

— Приєднався до партії "Основа", бо там зібралися люди справи, професіонали. Вони зацікавлені в розвитку країни. Не допустять, щоб людина, яка чесно працює, жила в бідності, — говорить Олександр Володимирович.

Олександр Рибченко родом із села Товста Городищенського району Черкаської області. За освітою — юрист. 2006 року отримав звання заслуженого юриста, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Був в Афганістані під час проходження військової служби. Після звільнення в запас працював на керівних посадах різних підприємств, а також помічником міністра внутрішніх справ.

Зараз — депутат Черкаської обласної ради, керує громадською організацією "Легіон справедливості ветеранів України". Із дружиною Світланою виховали сина 32-річного Олександра й доньку Дарину, 21 рік.

— Партія "Основа" — молода, але має чіткий план дій. Ми пропонуємо програму "Повагу — кожному", — продовжує Рибченко. — Це означає підвищення зарплат і пенсій на достойній рівень, забезпечення громадян роботою, підтримка молодих сімей фінансово й можливістю придбати власне житло. Українці мають повноцінно жити на мінімум 20–25 тисяч гривень зарплатні в місяць. Середня пенсія має бути 10–12 тисяч гривень. Підвищення пенсійного віку варто заборонити, доки не збільшиться середня тривалість життя українців.

Кожна українська сім'я повинна бути в безпеці й відчувати її. Для цього потрібно, щоб люди отримували достойну зарплату, мали можливість купити будинок або квартиру, їздити на відпочинок щороку. Вартість комунальних послуг не має перевищувати 20 відсотків доходів родини. Також виступаємо за збільшення фінансової допомоги молодим батькам і пільги при сплаті податків.

Велику увагу приділяємо розвитку сіл і фермерських господарств, бо за цим наше майбутнє. Маємо багато поставлених завдань, які готові виконати швидко і якісно.

Зараз ви читаєте новину «Партія "Основа" представила програму "Повага — кожному"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути