вівторок, 19 вересня 2017 00:40

Німецька преса назвала Путіна собакою

  2007 року під час зустрічі Володимира Путіна з канц­лером Німеччини Анґелою Меркель у Сочі в кімнату забіг лабрадор президента РФ. Меркель пізніше зізналася, в минулому її вкусив пес. Путін знав про це. Спеціально зробив так, щоб впустили тварину, сказала
2007 року під час зустрічі Володимира Путіна з канц­лером Німеччини Анґелою Меркель у Сочі в кімнату забіг лабрадор президента РФ. Меркель пізніше зізналася, в минулому її вкусив пес. Путін знав про це. Спеціально зробив так, щоб впустили тварину, сказала

"Вона боїться путінського собаки, але не боїться собаки-Путіна", — написало видання "Фокус" про канцлера Німеччини Анґелу Меркель (2007 року під час її зустрічі з Володимиром Путіним у Сочі в кімнату пустили одного з собак президента РФ. Меркель пізніше зізналася, що їй некомфортно в одному приміщенні з цими тваринами — в дитинстві одна з них її вкусила. Сказала, Путін знав про це і спеціально зробив так, щоб з'явився пес. — ГПУ).

Російське посольство в Німеччині протестує і вимагає вибачень. Уперше в житті я цілком солідарний із ним. Я теж обурений і ображений. Путін — не собака. Він приклад того, що людина може бути набагато гіршою за тварину.

Собаки не обманюють. Путін — патологічний брехун, багато разів спійманий за руку.

Якщо не скажені, пси не кидаються на сусідів, щоб помітити й відібрати їхню квартиру. Президент Росії захопив українські території і вчепився в них вовчою хваткою.

Собаки не бувають садистами. ­Володимир Володимирович із хворобливою жорстокістю переслідує і знищує своїх противників. Досить згадати криваву бійню, яку він влаштував непокірним українцям, кошмарні вбивства Олександра Литвиненка (опонента російської влади, колишнього працівника ФСБ отруїли радіоактивним полонієм у Лондоні 2006 року. Помер від променевої хвороби. — ГПУ) і Бориса Нємцова (опозиціонера вбили чотирма пострілами в спину в лютому позаторік неподалік Кремля. — ГПУ).

Собаки не жадібні. Їм потрібно тільки необхідне. Путін обклав великий бізнес і всю країну даниною. З маніакальною завзятістю примножує свої багатомільярдні капітали, розкидані по офшорах друзів та інших підставних осіб.

Зараз ви читаєте новину «Німецька преса назвала Путіна собакою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути