пʼятниця, 10 лютого 2017 05:30

Нардеп очорнив конкурента у незареєстрованій газеті

Автор: фото надане Прес-службою Черкаської обласної організації Аграрної партії
  Відповідь СБУ на запит народного депутата Ігоря Бриченка щодо звинувачень Віктора Полозова у зраді
Відповідь СБУ на запит народного депутата Ігоря Бриченка щодо звинувачень Віктора Полозова у зраді

— Народний депутат Владислав Голуб звинувачував Віктора Полозова у зраді Україні. Мовляв, той має громадянство країни-агресора. Це неправда. Служба безпеки України провела розслідування, — говорить прес-секретар Аграрної партії України в Черкаській області Ніна Жук.

Народний депутат від фракції "Солідарність" 33-річний Владислав Голуб минулого року поширював неправдиву інформацію про депутата Черкаської обласної ради, голову черкаської облорганізації Аграрної партії 58-річного Віктора Полозова у незареєстрованій газеті на території ­197-го виборчого округу.

— До СБУ звернувся народний депутат Ігор Бриченко, — продовжує. — У листі-відповіді голова Служби безпеки Василь Грицак зазначив, інформація щодо можливої зради Полозовим державних інтересів і наявності в нього паспорта громадянина Російської Федерації чи інших зарубіжних держав у ході перевірки не підтвердилася.

Свідоцтво про державну реєстрацію видання, в якому поширювалася неправдива інформація, втратило чинність ще 4 грудня 2015 року за наказом Головного територіального управління юстиції в Черкаській області

— Пана Голуба, парламентаря з юридичною освітою, це не засмутило, — розповідає Жук. — Майже в кожному номері він наполегливо звинувачував свого ймовірного опонента на майбутніх виборах Віктора Полозова в усіх смертних гріхах. Називав вбивцею, зрадником України чи громадянином країни-агресора.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп очорнив конкурента у незареєстрованій газеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути