пʼятниця, 07 грудня 2018 05:45

Ми хочемо сказати вам правду

Автор: надане прес-службою ”Народного фронту”
  Лідер ”Народного фронту”, прем’єр-міністр України 2014—2016 років Арсеній Яценюк
Лідер ”Народного фронту”, прем’єр-міністр України 2014—2016 років Арсеній Яценюк

2017 року американський телеканал розпочав кампанію "Факти перш за все". Вона захищала об'єктивні новини і показувала небезпеку брехні, що стала глобальним викликом сучасності. Канал транслював проморолик, у якому було яблуко. Але голос за кадром повторював: "Це банан, це банан…" Здавалося б, брехня не має шансів, адже яблуко залишається яблуком. Але навіювання все одно робить свою справу.

За допомогою навіювання ворог, місцеві зрадники і кремлівські інформаційні ресурси в Україні прагнуть знищити правду. Вони підривають нашу волю і наші переконання. Хочуть спотворити реальність, брешуть, сіють зневіру й розбрат, руйнують репутацію політиків, які захищають державу. Їхня мета — зробити нас усіх слабшими. Ворог убиває нашу віру в Україну.

Всі ці роки "Народний фронт" перебуває під масованою інформаційною атакою. Кремль і його найманці всередині країни в щоденному режимі поширюють проти нас тонни брехні. Чого тільки варта маячлива кримінальна справа Слідчого комітету Росії за те, що я нібито воював у Чечні.

На замовні статті, проплачені мітинги, очорнення "Народного фронту" пішли десятки мільйонів доларів. Вони й далі працюють над знищенням довіри до "Народного фронту", який отримав на минулих виборах найбільше голосів — 22,4%.

Очевидно, ви вже бачили рекламні щити з повідомленнями: "Народний фронт" діЄ", "Рух в НАТО", "Енергетична незалежність", "Зупинили дефолт 2014 року", "Українська мова, кіно, пісня".

Чому з'явилися ці звернення? Ми хочемо сказати вам правду. Що "Народний фронт" і 2014-го, і в усі наступні роки виконував роботу, яка була вкрай важливою. Завдяки спільним зусиллям ми дали відсіч ворогу і попри війну розпочали небачені досі перетворення в країні.

Так, це наша команда, отримавши порожній казначейський рахунок і колосальні зовнішні борги, майже з нуля почала створювати нову українську армію, забезпечила вчасну виплату зарплат і пенсій. В оселях було тепло і світло. Ми зупинили практично неминучий дефолт країни 2014 року.

Наш уряд зняв Україну з російської "газової голки". Вона впродовж усіх років державної незалежності була не лише інструментом шантажу, але й способом викачки з України фінансових ресурсів і тримання нашої держави у покорі та злиднях. Саме з газового питання в Україні виросла елітна корупція. Це був вигідний Росії заповідник мегахабарництва. Він гарантував Москві вплив на внутрішню політику України через "грошових мішків". Ті сиділи на газових схемах і готові були служити Кремлю, аби не бути відлученими від них.

Україна відмовилася від "братських" послуг "Газпрому", домовилася про ­постачання газу з ЄС і перемогла ­російського газового монополіста в міжнародному суді. І ось вже чотири роки наша держава — енергетично ­незалежна.

За рішенням нашого уряду в стислі терміни налагодили постачання зброї, пального і продовольства для фронту, відремонтували й відправили бойову техніку на передову. У рази підвищили зарплати військовим, впровадили новий стандарт фінансування оборони — не менш як 5 відсотків валового внутрішнього продукту. На вимогу "Народного фронту" Україна відмовилася від позаблокового статусу й офіційно визнала вступ до НАТО головною національною метою.

Українська мова має гарантовані квоти на телебаченні та радіо. Автори цих новацій — депутати "Народного фронту". Хоча ці колосальні позитивні зрушення намагаються присвоїти багато непричетних.

Повідомлення, які ви бачите на рекламних щитах — лише мала частина того, що зробила наша команда.

Ми — це 81 депутат парламентської фракції "Народного фронту" на чолі з Максимом Бурбаком, секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Турчинов, голова Верховної Ради Андрій Парубій, у часи Революції гідності — керівник "Самооборони Майдану".

Рішення двох урядів 2014–2016 років, де я мав честь працювати прем'єр-міністром, на початку війни були визначальні для збереження країни. Сьогодні в уряді сім представників "Народного фронту": Арсен Аваков, Володимир Омелян, Лілія Гриневич, Павло Петренко, В'ячеслав Кириленко, Ігор Жданов, Остап Семерак. Наша команда — це представники "Народного фронту" в кожному українському місті та селі.

Усі позитивні зміни відбулися завдяки українцям, які підтримали "Народний фронт" 2014 року.

Сперечаючись про зради й перемоги України, варто пам'ятати — найголовніша наша спільна перемога в тому, що маємо свою державу. Вона вистояла і виборола право на свободу і незалежність.

Тому, коли ви бачите "яблуко", а вам кажуть "банан" — вірте своїм очам, а не нашіптувачам. Надто, коли йдеться про нашу країну.

З повагою, Арсеній Яценюк

Зараз ви читаєте новину «Ми хочемо сказати вам правду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути