четвер, 10 грудня 2009 19:04

"Межигір"я" — це була лише розминка"

Народні депутати України спробують потрапити на територію резиденції "Межигір"я", щоб подивитися, що з неї зробив Віктор Янукович. Про це заявив народний депутат, член фракції "Наша Україна — Народна самооборона" Володимир Ар"єв на прес-конференції в УНІАН з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією.

— Народні депутати спробують потрапити в резиденцію "Межигір"я", щоб подивитися, в якому стані історична будівля монастиря і що будують на вкрадених 140 гектарах державної власності, — каже Ар"єв.

Преса повідомляє, що в маєтку "Межигір"я" під Києвом, із таємничістю, "гідною гітлерівського бункера або підземної атомної установки", ведеться масштабне будівництво. Важка техніка — завантажені КАМАЗи, фури, трактори — заїжджають і виїжджають із маєтку Януковича, в основному, після заходу сонця.

— Насправді "Межигір"я" — це тільки початок, це була лише розминка, — заявляє Володимир Ар"єв. — Кримінальні авторитети відчули, що до влади можуть прийти "свої", і активізують дії. У мене є інформація з Управління боротьби з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ про те, що до України з"їжджаються представники кримінальних кіл із Росії. Ці люди — група так званих "злодіїв у законі" — Дід Хасан, Анімоз, які були витиснені МВС за межі України. Представники кримінального світу з"їжджаються до України, тут утворюють групи.

Ар"єв вважає, що бандити повертаються до України, щоб допомагати одному з кандидатів на пост президента. За його словами, у разі перемоги цього кандидата на виборах "ці групи складатимуть основу крила для рейдерського захоплення підприємств і майна, від великого до малого і середнього бізнесу".

— Якщо в кого є ласий шматок, він буде підданий атаці, — зазначає депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Межигір"я" — це була лише розминка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути