середа, 07 березня 2012 00:45

"Леонід Данилович постійно боявся СБУ — і що?"

"Політичні, суспільні зміни в Україні будуть здійснюватися не через політичні еліти, а через громадянське суспільство. Бо ці політичні еліти непридатні, неспроможні. А суспільство — це продукт змін у ментальності. Вони починаються ще серед дітей у родині, продовжуються на вулиці, у школах, де діти вчаться, у суспільному оточенні. Це тривалий і складний процес, але я не вважаю, що для цього потрібно 200 років".

Дітман Штюдеманн, колишній посол Німеччини в Україні, в інтерв'ю "Українському тижню"

"Говорять, що це сім'я Януковича призначає вірних собі силовиків. Можливо, й так. Але президент у жодному разі не повинен боятися своєї спецслужби. Ось Леонід Данилович її постійно боявся — і що? Тому важливо, що наразі СБУ підконтрольна президентові без будь-якої участі парламенту та її главу призначає сам президент. І те, що Калінін поки що непублічний, є позитивним моментом. У світі негласно прийнято, що прізвища тих, хто обіймає подібні посади, не на слуху у звичайних громадян. Бо в демократичних цивілізованих державах керівники спецслужб — неполітичні гравці".

Перший голова СБУ Євген Марчук

в інтерв'ю "Віклі юей"

"Без диплома про вищу освіту, витративши лише 80 гривень, Павло Бєлоусов запустив масову систему латання ям на дорогах України.

Проект "Укряма" функціонує з жовтня 2011-го. На сайті громадяни зафіксували 816 дефектів на дорогах. 86 ям відремонтовані. Алгоритм розв'язання проблеми працює просто: фотографуєте яму, вивішуєте фото на сайті, потім для вас автоматично генерується стандартизоване звернення до ДАІ. Звернення роздруковуєте й надсилаєте рекомендованим листом на адресу місцевої ДАІ, а потім чекаєте на відповідь 30 днів. Якщо за цей час яму не відремонтували, сайт згенерує вам стандартизоване звернення до прокуратури, котре також потрібно роздрукувати й надіслати за призначенням".

"День"

Зараз ви читаєте новину «"Леонід Данилович постійно боявся СБУ — і що?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути