Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2013 05:15

Кокс і Кваснєвський розмовляли з Тимошенко в душовій

Екс-президент Європарламенту Пет Кокс і колишній президент Польщі Александр Кваснєвський відвідали ув'язнену екс-прем'єра 52-річну Юлію Тимошенко. Прибули до Харківської лікарні мікроавтобусом із кортежем о 10.00 у вівторок.

Кокс і Кваснєвський 3 год. розмовляли з Тимошенко в душовій. Там вона місяць проводить акцію громадянської непокори проти стеження за нею. Екс-президенти відмовилися розповісти журналістам подробиці візиту. Полетіли до Києва на зустріч із Віктором Януковичем.

— Они пришли в душевую и ужаснулись, — розповіла пізніше 32-річна Євгенія Тимошенко, донька ув'язненої. — Увидели мониторы, мужской персонал, охранников, увидели камеры видеонаблюдения. Были в шоке. Они понимают, что в таких условиях невозможно вылечиться.

— Представники делегації перед розмовою із засудженою мали можливість ознайомитися з усіма приміщеннями блоку, де утримують Юлію Тимошенко, — повідомляють у Держпенітенціарній службі. — Поспілкувалися із представниками варти від Качанівської виправної колонії. Скарг чи зауважень від них не надходило.

Кокс і Кваснєвський стали спостерігачами від Європарламенту в судових процесах щодо екс-прем'єра 11 червня торік.

Зараз ви читаєте новину «Кокс і Кваснєвський розмовляли з Тимошенко в душовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути