середа, 23 грудня 2009 10:37

Як позбутися рекламних повідомлень на мобільний

"Кілька місяців тому оформив картку на 3-відсоткову знижку в супермаркеті. В анкеті "засвітив" номер свого мобільника. Відтоді мало не щодня приходять повідомлення про ціни на товари. Ходив у магазин, сварився, але марне. Як їх позбутися?"


Запитує Олег Герасимчук

із райцентру

Камінь-Каширський

на Волині



— Часом небажані повідомлення приходять, навіть якщо ви нікому не розголошували свого номера, — каже 40-річний Сергій Товстенко-Забєлін, працівник компанії "Київстар". — Як правило, робить це інтернет-робот: до коду оператора додає всі можливі комбінації семи цифр номера. Заблокувати такі повідомлення можна безкоштовно, надіславши повідомлення на номер 7012.

Абоненти оператора МТС можуть відписатися від більшості рекламних розсилок безкоштовним повідомленням на номер 10250.

— Відправник рекламних повідомлень переважно вказує у тексті телефон інформаційної підтримки. Від розсилки можна відписатися, звернувшись за цими контактами. Також можна скористатися функцією "чорний список СМС", яка встановлена в деяких моделях телефонів, — радить 27-річна Анастасія Литвин із компанії "МТС-Україна". — Якщо ж берете участь в акціях, вказуйте в анкетах номер стаціонарного телефону або адресу електронної скриньки.

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися рекламних повідомлень на мобільний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути