Ексклюзиви
пʼятниця, 27 квітня 2012 07:45

Гриценку не вистачає політичної нахабності

 

— Із Яценюком зрозуміло — він уже довгий час найрейтинговіший політик, який перебуває на волі, — каже заступник голови Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький, 35 років. — Єдине, що це нічого не дає опозиції, бо Яценюк не може бути електоральним резервом для неї. Електорат Яценюка та Тимошенко — різний. У першого більш ліберально налаштовані люди. У "Батьківщини" — соціально-популістські. Тому виборці в пошуках. До альтернативи належать Гриценко, Кличко, Королевська.

Люди шукають нових облич. Турчинов займав усі мислимі й немислимі посади, і через це йому так складно триматися в лідерах опозиції. Королевська виглядає привабливо, бо не встигла обійняти якесь міністерське крісло. Кличко теж асоціюється з "іншими" політиками. Та в цьому і головна його слабкість — він політично недосвідчений.

Анатолій Гриценко має настільки багато позитивів, що це йому заважає. У нього образ типового радянського інтелігента — ніби щось у голові є, але ніхто не вірить, що йому вистачить зіпсованості реалізувати ці ідеї. Для лідера української політики Гриценку бракує  нахабності й драматизму.

Тягнибоку заважає одне — ВО "Свобода" отримала владу в трьох західних областях і показала там свої адміністративні та комунальні "таланти". Тягнибок — гравець, який навряд принесе в табір об'єднаної опозиції додатковий рейтинг. Але антирейтингу точно дасть.

Зараз ви читаєте новину «Гриценку не вистачає політичної нахабності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути