вівторок, 25 жовтня 2011 05:00

Газ може подорожчати до 680 доларів

"Для тих, хто хоче бачити Україну в Європі, є спокуса повести себе в дусі Мак'явеллі. Мовляв, забудьмо про Тимошенко, приймімо Україну і все буде добре. Втім, є проблема. Таке ставлення з боку Європи до корумпованої, керованої диктатором України дало б підстави корумпованій та керованій диктатором Росії очікувати такого самого ставлення до себе. Ніхто в Європі не піде на такі умови".

Збіґнєв Бжезинський, "Голос Америки"

"Процеси євроінтеграції, яким слідували країни на шляху до ЄС, це не меню "а ля карт", де ви можете вільно обирати страви на свій смак. Це чітко визначене меню, і або воно вам подобається, або воно вам не подобається. Тут немає вільного вибору. Для України застосовується цей самий підхід".

Жозе Мануел Пінту Тейшейра, керівник представництва ЄС в Україні, "Українська правда"

"Середньозважена ціна бареля нафти після 2012 року експертами прораховується в середньому 130 доларів. Підготуйтеся до ціни на газ у 680 доларів. Здача кримської бази на 100 доларів (знижка на газ в обмін на подовження оренди Росією бази Чорноморського флоту. — "ГПУ") не має великої різниці".

Віктор Ющенко, "Шустер Live"

Зараз ви читаєте новину «Газ може подорожчати до 680 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути