четвер, 05 січня 2012 05:45

"Для ГУЛАГу владі не стане сил"

"Раціональне прийняття рішень у державних справах залежать від довгих міркувань і наявності вільного часу, а не від перегонів. Бо ми маємо змогу вислухати різні історії різних людей і визнати їх, хоча б частково, близькими та власними. Інакше ми просто не маємо під рукою всього спектру моделей і досвіду, на які можна спертися у важку хвилину. І тоді ми обираємо ілюзії. Тому велику популярність мають різноманітні ворожки та чаклуни. І, що більш небезпечно, політичні шарлатани роблять великі кар'єри".

"ґазета виборча", Польща

"Теперішня влада демонструє філософію управління, яка запізнилася на століття. Вона інтелектуально бідна, енергетично збиткова і морально неспроможна.

Життя нашої влади могли б продовжити сибірського масштабу природні ресурси, яких в Україні немає, і сибірського розмаху ГУЛАГ, для якого владі не стане сил. Тому не сумнівайтеся: ноосфера зрештою зішкребе зі свого днища ці зашкарублі нарости. Можна сперечатися, коли це відбудеться: 2012-го чи 2013-го, але відбудеться обов'язково".

Колишній політв'язень

Мирослав Маринович в інтерв'ю

"Дзеркалу тижня"

Зараз ви читаєте новину «"Для ГУЛАГу владі не стане сил"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути