пʼятниця, 14 червня 2019 05:50

"Демон московського реваншу не пройде"

Автор: ФОТО НАДАНЕ ПРЕС-СЛУЖБОЮ РАДИКАЛЬНої ПАРТІї
  Лідер Радикальної партії Олег Ляшко представляє команду на парламентські вибори. Разом з однопартійцями прийшов 10 червня у парк імені Тараса Шевченка в Києві. Там провів з’їзд політсили. Поруч стоять його дружина Росіта у червоній вишиванці і полковник Іван Савка
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко представляє команду на парламентські вибори. Разом з однопартійцями прийшов 10 червня у парк імені Тараса Шевченка в Києві. Там провів з’їзд політсили. Поруч стоять його дружина Росіта у червоній вишиванці і полковник Іван Савка

— Там пахати треба! — вигукує з трибуни лідер Радикальної партії 46-річний Олег Ляшко. У столичному парку Шевченка проводить 10 червня з'їзд партії.

Навпроти червоного корпусу університету імені Тараса Шевченка на площі стоять тисячі делегатів з усіх куточків України. Вдягнені у вишиванки. Вимахують білими партійними стягами.

По периметру площі — жодних рамок металошукачів, численної охорони чи списків із дозволами. Окрім членів партії, на виступ сходяться дивитися кияни і туристи.

Після завершення протокольної частини Олег Ляшко оголошує промову.

— Вони хочуть відібрати у нас мову, землю. Вони хочуть легалізувати бойовиків, щоб відібрати незалежність держави, — каже у виступі Олег Валерійович. — Команда Ляшка — це українська команда, для якої пріоритети — це відновлення миру, перемога над бідністю і зупинення московського реваншу, усіх цих гнид, які рвуться до парламенту, щоб знищити Україну, українську душу, українське слово, українську мову, українську церк­ву і українську незалежність. Ми йдемо до парламенту, щоб цього не допустити.

Лідер політсили ставить головні завдання перед своєю командою у новому парламенті — боротьба з очевидною загрозою прокремлівського реваншу в Україні, намірами нової влади розпродати землю і повернути колесо Української держави в зворотному напрямку, скасувавши закон про мову.

Обіцяє, що не дозволить перетворити державу на кремлівську філію і гумористичне шоу.

На з'їзді партія представила список кандидатів у народні депутати.

Номер один у списку — Олег Ляшко. Далі в першій двадцятці кілька чинних депутатів — економіст Віктор Галасюк, заступник лідера партії Андрій Лозовий, учасник боїв на Донбасі Дмитро Лінько, переселенка з Донбасу Валерія Заружко, відомий міжнародник і дипломат Георгій Логвинський. У переліку кандидатів немає й половини з чинних нардепів від Радикальної партії. За словами Ляшка, вони "не пройшли випробування славою, мідними трубами, мандатом і спокусами".

Більшість у списку — обіцяні нові обличчя, зокрема, ветеран АТО, представники областей — Волинської, Рівненської, Він­ницької, Хмельницької, Житомирської, які добре проявили себе на останніх президентських виборах. Четверо кандидатів — вихованці інтернатів, разом із Олегом Ляшком.

— Радикальна партія, на відміну від інших політичних сил справді є функціонуючим, а не декларованим соціальним ліф­том для тих, хто прагне змінювати Україну на краще, — говорить Олег Валерійович.

— Моя команда — команда, де кожна людина, яка прийшла, може реалізуватися, добитися всього без блату, без волохатої руки, без золотої ложки в роті, а тільки завдяки своїм зусиллям, своїй боротьбі і своїй наполегливості.

Після презентації списку лідер партії оголосив висуванців у мажоритарних округах. На виборчому окрузі №119 на Львівщині Радикальну партію представлятиме голова обласної партійної організації, громадський і політичний діяч Микола Іщук.

Микола Іщук відомий своїми проектами громадам Буського, Кам'янка-Бузького, Бродівського і Радехівського районів. Разом із Радикальною партією успішно реалізовує проект енергоощадної модернізації шкіл, дитячих будинків, садочків, народних домів та інших соціально-культурних споруд. За підтримки Олега Ляшка Микола Іщук також посприяв оновленню експозиції обласного музею Івана Франка у Львові, яку невдовзі зможуть оглянути всі охочі.

— Україну ми будуємо і захищаємо конкретними справами, — говорить 44-річний Микола Іщук. — Бо наші батьки і діти гідні жити в заможній державі і не повинні шукати заробітків і щастя за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «"Демон московського реваншу не пройде"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути