вівторок, 12 січня 2016 00:25

Декого з вихованців Тимошенко дуже хочеться придушити

Дуже люблю слухати виступи Юлії Тимошенко. Це завжди яскраво, красиво, з експресією. Зачаровує. І тільки через деякий час, коли мозок виходить із стану заціпеніння, починаєш аналізувати й сміятися. Чи плакати — залежно від ситуації.

Перед новорічними святами лідер партії "Батьківщина" в ефірі "Свободи слова" на ICTV дуже сильно лаялася. За її словами, все в нас погано. Взагалі нічого хорошого. Тотальна зрада й неминуча смерть. Винні всі, та особливо — уряд і прем'єр. З мотивацією тут усе зрозуміло й аналізувати нічого, але одна фраза мені особливо сподобалася. "Вибачите за емоції, але іноді хочеться придушити вихованців, блін", — заявила Тимошенко.

Ось із цього місця хочеться детальніше, тому що бажання Юлії Володимирівни я підтримую. Щоправда, вона вочевидь натякала на уряд. Але, гадаю, починати процес "придушення" Юлії Тимошенко варто було б з інших своїх вихованців.

Наприклад, Павло Лебедєв — колишній нардеп від БЮТ. Отримав від Юлії Володимирівни путівку у велику політику, перебіг до Януковича і став міністром оборони. Саме він активно руйнував нашу армію, готуючи здачу України російському агресорові. Зараз займається забудовою окупованого Севастополя і є віце-президентом російського союзу підприємців. Хороший "вихованець". А глава "тіньового уряду України", який засідає в Москві, Володимир Олійник — він звідкіля взявся? До болю знайомий маршрут. Блок Тимошенко, мандат нардепа, перехід у Партію регіонів і втеча до Росії. До речі, до того як стати нардепом від БЮТ, Олійник дуже міцно дружив із СДПУ (о). Як і інший впливовий бютівець — Богдан Губський. Що в обох випадках не перешкодило їм опинитися в списках політичної сили Тимошенко.

Можна згадати ще одного нардепа від БЮТ і близького соратника Юлії Володимирівни — Андрія Портнова. Тут обійдемося без деталей, персонаж більш ніж відомий. Якщо переходити від окремих прикладів до загальної оцінки, то міграція нардепів із БЮТ в обійми "двічі несудимого" Януковича мала цілком масовий характер. Як і пізніше — втеча цих хлопців у Росію.

Можна згадати 2008 рік, напад РФ на Грузію. Тоді у Верховній Раді зареєстрували такий зрозумілий нам тепер законопроект про визнання Росії агресором. Партія регіонів і БЮТ його не підтримали. Отже, з ­Юлією Володимирівною повністю згоден — декого з її вихованців дуже хочеться придушити. Ось тільки — чому їх так багато? І, як говорив Михайло Жванецький, може, щось у консерваторії слід підправити? Якщо стільки вихованці-зрадників, може, щось не так із вихователем?

Зараз ви читаєте новину «Декого з вихованців Тимошенко дуже хочеться придушити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути