Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2012 00:15

Дехто з молодих ніколи не знайде роботи

"Рівень молодіжного безробіття у розвинених країнах — це вже економічна й соціальна катастрофа. Його наслідки дадуться взнаки протягом десятиліть. Людина, яка після школи або університету довго сидить без роботи, зазвичай потім отримує менше, ніж її однолітки, які влаштувалися відразу. Дехто з молодих ніколи не знайде роботи. Через кілька років вони забудуть те, чого їх учили, розучаться систематично докладати зусиль і поповнять лави маргіналів, які до кінця життя існуватимуть на соціальну допомогу".

Адам Лещинський,

"ґазета виборча"

"Я, як і раніше, отримую запрошення вписатися в протестні акції. Загалом зрозуміло: люди, які впевнені, що так більше жити не можна, програли людям, котрі вважають, що так далі жити можна. І тих і тих об'єднує визнання очевидного: в країні немає автодоріг, жахлива медицина, кепська освіта, про поліцію краще взагалі забути. А різниця між другими і першими в тому, що другі сподіваються на систему, тобто на Путіна 2.0. А перші ставлять собі запитання: як при цьому, визнавши свій програш, гідно існувати?".

Дмитро Ґубін,

"Огонек"

Зараз ви читаєте новину «Дехто з молодих ніколи не знайде роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути