середа, 21 жовтня 2009 18:08

Чи любить депутат Колесніченко дітей по-справжньому?

  Орест Сохар: ”Тепер уся країна перетворилася на слідчих”
Орест Сохар: ”Тепер уся країна перетворилася на слідчих”

Настільки гидкого скандалу в українській політиці ще не було. Були смішні, наприклад, з "яйцями Януковича". Були страшні, коли кандидат у президенти Ющенко декілька разів "змінював" обличчя, і досі не встановлено, було це отруєнням чи операцією з омолодження. Зрештою, не обійшлося без скандалів з ефектом ядерної бомби, що знищували Україну: це історія зі зникненням Ґонґадзе та плівками Мельниченка.

Здавалося, можна було б звикнути до всього. Але ця брудна бомба педофілійного скандалу зачепила більшість. Принаймні всі опитані мною друзі, родичі, знайомі зізналися, що так гидко себе давно не почували.

Це не дивно. Адже в кожної нації, у кожній релігії є свої цінності. Для нас, православних, поруч із розп"яттям, великою святістю є дитина. Це не тільки уособлення народженого Марією Христа, але сакральний символ продовження роду, спадкоємності поколінь.

І що з цим сакральним символом зробив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко? Він перетворив двох малих діточок у набір козирів для політичної боротьби. Колесніченко підмінив суть розслідування: замість з"ясувати істину та покарати винних з його подачі кінцевою метою розслідування стало максимально розширити та оприлюднити список підозрюваних. Після того, як країна дізналася про подробиці дитячих показів, включно з описом статевих членів депутатів-ґвалтівників, марно сподіватися довести слідство до суду. Прикро це писати, але з подачі Колісниченка під загрозою життя батька отих дітей. І геть зіпсоване майбутнє хлопчика та дівчинки. Проте вся країна знає: якщо з когось у короткі терміни треба зробити антигероя, можна звертатися до Колесніченка.

Якби він дійсно хотів захистити дітей, розслідувати цю бридку історію, то мав би стежити за ходом розслідування. Пильнувати, аби матеріали справи не розпливалися по інтернет-сайтах і кабінетах високопосадовців. А після отримання відповідей на всі питання перед пресою затаврувати всіх, хто винен.

Нікому в голову не прийде перетворювати розслідування в реаліті-шоу

Тепер уся країна перетворилася на слідчих. Маючи на руках протоколи допитів та версії слідства, ми гадаємо: чи може бути, що мати роками нічого не помічала, а педофіл-батько по дурості розповів у камері "смотрящім" про нюанси групового зґвалтування, і подробиці крізь мури та замки одразу дійшли до згорьованої жінки? Чи може бути так, що безліч не пов"язаних між собою людей сходилися на таємні зборища, де ґвалтували бідних дітей?

Наприклад, у мене виникає безліч запитань.

З одного боку, ніхто не має права на насильство над дітьми. Але з іншого — боротьбу з педофілією не можна перетворювати на війну з відьмами. А Колесніченко це зробив. Завдяки "регіоналові" держава отримає "хороший" піар і на світовій арені. До нас без того масово їхали шукачі дешевого сексу, а тепер ще й покотяться любителі "шарової" педофілії. Акція проводиться під інформаційним патронатом Партії регіонів. Спеціально для Вадима Васильовича та людей, котрі нафарширували його цією інформацією, повторюся: збоченці є у всіх країнах, і з ними борються скрізь. Але нікому в голову не прийде перетворювати розслідування в реаліті-шоу.

Але є щось і хороше в цій історії: країна збагатилася на одне іншомовне слово, раніше незнане — педофілія. Низку красивих слів можна застосувати і щодо самого депутата — педорест, федераст і українофоб. Педорест — людина, яка хоче стати опорою для дитини (не плутати pedorest зі співзвучним pederast, педераст). А про федерастичні та українофобські збочення депутата ми дізналися вже після його "артеківського дебюту": користуючись своєю раптовою популярністю, Вадим Васильович вирішив озвучити пропахлі нафталіном лозунги ПР зразка 2005-го. Спочатку заявив, що не бачить іншої альтернативи розвитку української держави, ніж її федералізація. А друга його знаменита заява про притіснення російської мови на користь англійської.

— За "дивним" збігом обставин гонінням піддається винятково російська мова, у той же час, як вивіски, наприклад, англійською, буквально заполонили українські міста, — відзначає "регіонал".

Слідство повинно тривати. Істина має бути з"ясована, а винні — сісти за ґрати. І тут до Віктора Януковича лише одне прохання: заборонити всім соратникам виливати свій інформаційний токсикоз на країну. Бо федерасти рейтингу не додадуть, а країні — зашкодять.

Зараз ви читаєте новину «Чи любить депутат Колесніченко дітей по-справжньому?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути