пʼятниця, 10 травня 2013 07:45

"Через події з Тимошенко нам світить десята сходинка"

Автор: фото з сайта www.solarvip.info
  Співачка Злата Оґнєвич представить Україну на Євробаченні
Співачка Злата Оґнєвич представить Україну на Євробаченні

Під сьомим номером виступить на Євробаченні співачка 27-річна Злата Оґнєвич. Перший півфінал пісенного конкурсу відбудеться 14 травня у шведському місті Мальме. За прогнозами букмекерів, українська учасниця зараз на 2-му місці. Випереджає її данка Емілі де Форест.

— Я не вірив би букмекерським прогнозам, — каже музичний продюсер Володимир Бебешко, 56 років. — Євробачення — це політизований конкурс, там давно вже не оцінюють професіоналізм виконавця. І через події із Тимошенко нам світить десята сходинка. Так Європа покаже нам, де наше місце на її політичній арені. Хоча виступить Злата добре. Вона класно підготовлена, і композиція в неї непогана. Якби оцінювали якість виконання, вона опинилася б у трійці лідерів.

Музику до пісні "Тяжіння" для виступу Оґнєвич написав композитор та її продюсер Михайло Некрасов. 2004-го він робив аранжування до переможного номеру Руслани "Дикі танці". Текст написав російський поет вірменського походження Карен Кавалерян, 51 рік. Він був співавтором пісень Ані Лорак та Діми Білана, з якими вони здобули "срібло" Євробачення 2008-го і 2006-го.

— Цікавим є і сценарій виходу Злати, — додає режисер 29-річний Максим Литвинов, який ставить артистці виступ. — Вона потрапляє в чарівний ліс і йде до таємного місця. Дорогою її супроводжує захисник і воїн. На цю роль ми знайшли американського українця Ігоря Вовковинського на зріст майже 2,5 метра. Він оберігає героїню, носить її на руках і допомагає долати всі перешкоди.

Фінал конкурсу відбудеться 18 травня. Цьогоріч у Євробаченні не братимуть участі Боснія і Герцеговина, Чехія, Польща, Португалія, Ліхтенштейн, Люксембург і Словаччина. Вони відмовилися з фінансових причин.

Торік Україну представляла співачка Гайтана. Посіла 15-те місце.

Зараз ви читаєте новину «"Через події з Тимошенко нам світить десята сходинка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути