середа, 18 квітня 2012 00:00

Бандити й шахраї хочуть багато заробити на Євро-2012

"ЄС ні з ким не змагається за впливом на ту чи ту країну. Його політика базується на цінностях. Їх дотримання і є передумовою до вступу до Євросоюзу. Правила для всіх однакові. Але демократична ситуація в Україні не дає ЄС мінімальних засад гарантувати подальші кроки в цьому напрямку. Зараз ідеться про асоціацію України з Євросоюзом. Це дуже амбіційно. Деякі політики говорили мені: ви (Європа. — "ГПУ") повинні забрати нас, інакше нас забере Росія. Я був шокований: ми нікого не забираємо! Якщо хочете бути частиною нас — приєднуйтеся".

Представник ЄС в Україні

Хосе Мануель Пінту Тейшейра,

"Корреспондент"

"Це дурість — спочатку надати стільки грошей та інвестицій, а потім мусити сказати людям — ви не можете приїхати, бо бандити й шахраї хочуть багато заробити на Євро-2012. Сподіваюся, правосуддя або міліція в Україні подбають, щоб готелі дотримувалися угод із замовниками. Інакше люди не приїдуть".

Мішель Платіні, президент УЄФА, "Шпіґель"

"Путін хотів би відродити багато зв'язків радянського й імперського періоду, коли торгівля, ресурси і робоча сила пересувалися між Росією та її сусідами. Це дозволило б Москві залишитися економічним центром регіону. Регіональний економічний порядок під проводом Росії зберігає рубль як регіональну валюту, а російська мова фактично залишається мовою бізнесу в регіоні, дозволяючи велику горизонтальну і вертикальну інтеграцію, особливо між російськими, казахськими та українськими фірмами. Формування подібних економічних зв'язків, у свою чергу, створює політичні зв'язки, які знижують вірогідність того, що російські сусіди приєднаються до блоку або груп, що виключають Росію".

Тижневик "Зе Нейшенл Інтерест", США

"У соціології є таке поняття — "демонстративне споживання". Молода буржуазія намагається споживати напоказ: предмети мистецтва, розкішні автомобілі й тому подібне. Із часом поведінка буржуа стає вишуканішою, витонченою і складною. Вони ведуть себе обережніше, щоб не видати себе. Починають грати роль філантропів і благодійників, шукають інші способи, що дозволяють виправдати їх панування. У найближчі 20 років українська буржуазія стане досвідченішою і вишуканішою, а значить, і менш помітною".

Майкл БУРАВОЙ, американський соціолог, "Фокус"

Зараз ви читаєте новину «Бандити й шахраї хочуть багато заробити на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути