неділя, 26 листопада 2017 01:37

Жінка до 23 років удочерила 13 дітей
7

Кеті Девіс
Фото: Katie Davis Majors
Кеті Девіс з чоловіком
Кеті Девіс з чоловіком
Кеті Девіс з чоловіком
Кеті Девіс

Кеті Девіс зі США 18-річною переїхала в Уганду і до 23 років і власного заміжжя удочерила 13 дітей. Спочатку дівчина перебувала там із місіонерською місією і працювала вихователем у притулку для дітей-сиріт.

Королеві шкільного балу і президенту класу пророкували блискуче майбутнє. Однак Кеті мріяла поїхати до африканської держави. В Уганді вона зрозуміла, чим дійсно хоче займатися в житті.

Автор: Katie Davis Majors
  Кеті Девіс
Кеті Девіс

Дівчина удочерила 13 дівчат і виховує їх, як своїх дітей. Кеті вважає, що найцінніший урок справжнього кохання вона отримала саме завдяки цьому досвіду. А незабаром вона познайомилася з майбутнім чоловіком - своїм земляком Бенджі Мейджорсом, який також приїхав до Уганди з місіонерською місією.

Автор: Katie Davis Majors
  Кеті Девіс з чоловіком
Кеті Девіс з чоловіком

"Я вже кілька років живу в Уганді з моїм чоловіком і дітьми. Місцеві жителі стали моїми друзями і моєю родиною. Вулиці, на яких ми живемо; співтовариство, з яким ми молимося; друзі, з якими ми їмо; люди, яких я вітаю на вулиці - все це стало моїм будинком. І те, що роблю я тут, ви можете робити там, де є ви", - говорить Кеті.

Автор: Katie Davis Majors
  Кеті Девіс
Кеті Девіс

"Любов мого чоловіка - це ще один спосіб, яким Бог вирішив показати свою любов до мене, ще одне постійне нагадування про те, що Він радий за мене і за кожну з наших дочок. Я спостерігаю, як вони оживають під люблячим поглядом свого нового батька, я чую захоплення і впевненість в їх голосах, коли вони називають його "тато".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 світових знаменитостей, яких виховали прийомні батьки

Кеті Девіс заснувала в Уганді пастирство Amazima Ministries, що в перекладі з угандської означає "істина". Місіонерка намагається допомогти людям змінити їх життя на краще за допомогою віри. Книга молодої багатодітної матері "Kisses from Katie - A Story of Relentless Love and Redemption" ("Поцілунки від Кеті - історія невблаганної любові і спокутування") стала бестселером New York Times.

Мережу стрімко підкорює відео з реакцією 11-річної Танни Баттерфілд зі США, яка дізналася, що її нарешті удочерили. Зворушливий момент був знятий випадково в одній зі шкіл для дітей-сиріт в американському штаті Юта.

Зараз ви читаєте новину «Жінка до 23 років удочерила 13 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути