пʼятниця, 12 січня 2018 01:37

Професії майбутнього - до чого готувати дітей

Щороку ми стаємо свідками того, як одні професії зникають, а інші – набирають популярності. Пропонуємо перелік з десяти спеціальностей, які стануть затребуваними у найближчому майбутньому. Він допоможе батькам правильно скерувати свою дитину при виборі професії.

Автор: ticbeat.com
  Персональний бренд-менеджер працюватиме над створенням іміджу своїх клієнтів, зокрема через соцмережі
Персональний бренд-менеджер працюватиме над створенням іміджу своїх клієнтів, зокрема через соцмережі

Персональний бренд-менеджер

Він працюватиме над створенням іміджу своїх клієнтів, зокрема через соцмережі. Щоб стати фахівцем у такій справі, потрібні знання у сфері PR-менеджменту, реклами, журналістики.

Проектувальник роботів

У майбутньому домашні роботи будуть працювати в хатньому господарстві або піклуватись про дітей чи літніх людей. Попит на них із кожним роком збільшується. Отже, знадобляться професіонали, які вмітимуть їх створювати.

Зокрема, потрібними будуть робототехніки. Вони працюватимуть у побутовому напрямку – над створенням робота-прибиральника, робота-садівника тощо.

Архітектор віртуальної реальності

Найближчим часом зросте кількість охочих подорожувати віртуальними світами. Тож знадобиться дизайнер віртуальної реальності зі здібностями художника і програміста. Здобути відповідні знання можна в Дніпровському університеті імені Олеся Гончара.

Шкільний дієтолог

Він навчатиме дітей правильному споживанню їжі. Також дієтолог буде відповідати за те, щоб учні харчувалися відповідно до їхніх фізіологічних потреб.

Інженер 3D-друку

Популярність 3D-друку набирає обертів. Цінними будуть і фахівці у цій сфері. Робота може бути як технічною, так і більш творчою. Наприклад, можна стати дизайнером одягу та прикрас, котрі друкують на 3D-принтері.

Дизайнер інтерфейсів

На таких фахівців буде попит, адже конкуренція між розробниками гаджетів та різноманітних додатків зростатиме.

Тайм-брокер

Кількість фрілансерів із роками збільшуватиметься. Тайм-брокер допомагатиме продавати та організовувати їхній час. Щоб опанувати цю професію, знадобляться знання у сфері економіки та менеджменту.

Зараз ви читаєте новину «Професії майбутнього - до чого готувати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути