Ексклюзиви
середа, 07 жовтня 2020 23:46

Іван Іванцо вперше став батьком у 67 років
3

Зараз 79-річний Іван Іванцо разом з дружиною виховують трьох дітей
Фото: Фото надане Мариною Іванцо
Зараз 79-річний Іван Іванцо разом з дружиною виховують трьох дітей
Зараз 79-річний Іван Іванцо разом з дружиною виховують трьох дітей

"Якось у дитинстві грав з хлопцями у м'яча. Раптом до мене підійшла стара циганка, вхопила за руку й сказала. "У молодості дітей в тебе не буде. А на старості станеш багатодітним батьком". Не надав її словам жодного значення, але з часом все здійснилося", - розповів 79-річний Іван Іванцо з міста Виноградів Закарпатської області. Чоловік вперше став батьком у 67 років. А зараз разом з дружиною 48-річною Мариною Іванівною виховують трьох дітей – Іванну, 12 років, 9-річного Іллю та Маріанну, 7 років.

У молоді роки Іван Ласлович одружився з жінкою, котра вже мала власну доньку. Незабаром перша дружина перенесла операцію по-жіночому, тому за 43 роки сімейного життя спільних дітей у подружжя не було.

"Коли дружина померла, навіть не думав, що ще колись одружуся. Дуже важко переживав її смерть. Та через кілька років побачив у нашому дворі Марину. Подумав, яка гарна жінка й вирішив познайомитись. Виявилось, Марина розлучена й виховує сина від першого шлюбу. Ми почали зустрічатися й у мене знову з'явився сенс життя. Згодом одружились і повінчались", - згадав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Живіт ріс як на дріжджах" - як батьки четверні дають раду дітям

Різниця у віці між Мариною та Іваном 31 рік. Тесть теж молодший від зятя на вісім років. А від названої доньки чоловік має правнуків.

Марина Іванівна запевнила, що ніхто з її рідних не був проти цього шлюбу:

"Головне, що і мене різниця у віці не злякала. Іван ніколи не виглядав на свої роки, завжди усміхнений, оптимістичний, вміє гарно проводити час - ходимо на риболовлю, в ліс по гриби".

Про свою третю вагітність я і не здогадувалась. Думала, що клімакс, а виявилось ще одна донечка

У 67 років Іван Ласлович вперше став батьком – народилась донька Іванна. Коли через два роки з'явився син Ілля, чоловік згадав пророчі слова циганки.

"А про свою третю вагітність я і не здогадувалась. Думала, що клімакс, а виявилось ще одна донечка. Зараз Маріанна ходить в другий клас, дуже активна і сучасна, любить знімати відеоролики і називає себе блогеркою. Старша донька Іванна захоплюється малюванням, а син Ілля, як і багато хлопців його віку, комп'ютерними іграми. Але маємо і сімейні традиції – всі разом ліпимо вареники і готуємо чиврики. Хоча щодо кухні, то після народження сина, готувати їсти і випікати хліб почав Іван. Цим мене дуже розвантажив. Не кожній жінці везе мати такого турботливого чоловіка".

Сім'я Іванцо мешкає у двокімнатній квартирі в "хрущовці". Марина Іванівна працює на взуттєвій фабриці, а Іван Ласович отримує 2700 гривень пенсії.

"Але ми багаті нашими дітьми. Вони наше найбільше довгоочікуване щастя. На жаль, здоров'я вже не те, 2 роки тому я переніс інфаркт, але доньки і син додають наснаги. За них душа радіє. Прошу в Бога довгого віку, щоб виростити своїх дітей", - додав багатодітний батько.

Зараз ви читаєте новину «Іван Іванцо вперше став батьком у 67 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути