пʼятниця, 18 листопада 2016 10:53

Хлопчик зловив на льоту брата, що впав із сповивального столика - вірусний ролик

Автор: Facebook
 

9-річний хлопчик зловив свого 11-місячного брата, що впав із сповивального столика. Кадри зняла камера відеоспостереження, встановлена в дитячій кімнаті.

Про це пише median.az

Тіла Леві, мама 5-ти дітей з Флориди, поклала малюка на столик і відвернулася на секунду, щоб щось сказати старшому синові. У цей момент дитина почала скочуватися до краю, і все могло б закінчитися трагічно, якби брат малюка Джозеф не виявив відмінну реакцію і не спіймав дитину в польоті.

Автор: Facebook
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик погладшав, аби врятувати вмираючого батька

"Це не той момент, яким я пишаюся, як мама. Але я хотіла показати, як важливо бути весь час уважними із маленькими дітьми - я відвернулася лише на секунду до свого сина, який робив уроки, щоб сказати йому, що допоможу, щойно закінчу сповивати малюка", - розповіла Тіла виданню UA Weekly.

Маленький герой каже, що все відбулося без його волі. Він побачив, що немовля падає, і відчув, як якась зовнішня сила штовхнула його вперед. Джозеф зізнався, що ніколи не думав, що володіє такою швидкою реакцією.

Відео набрало понад 50 млн переглядів.

В Америці з травмами, викликаними падінням із сповивального столика, щорічно до лікарень звертаються близько 3500 тис. мам із дітьми.

Дівчинка врятувала старенького від самотності

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик зловив на льоту брата, що впав із сповивального столика - вірусний ролик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути