Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2021 15:42

Готувати до поразок, не давати порожніх обіцянок і не бити - як виховують дітей Педан, Кароль і Джамала
6

Співак Сергій Бабкін уперше показав молодшого сина Єлисея, якому виповниться два роки в червні. А дружина музиканта Сніжана розповіла про виховання трьох дітей: доньки Василини, синів Артура та Єлисея.

Світлину з сином Бабкін опублікував в Instagram. Кохана виконавця поділилася в одному із шоу трьома основними цінностями.

"Уважність, повага одне до одного й до старших, а також уміння "не напружувати" – це три основні цінності. Ми намагаємося робити так, щоб діти самі доходили до того, що їм потрібно зробити. Не говоримо їм "треба", а намагаємося дати внутрішню свободу. Робимо це, щоб не зламати їхній внутрішній стрижень, який дуже важливий у майбутньому", – запевнила Бабкіна.

Також жінка розповіла, що мають складний період зі старшим сином 14-річним Артуром.

"Усе відбулося різко. Буквально за місяць син став абсолютно іншим – і зовні, і внутрішньо. Ми з Сергієм вивчаємо тему підліткової психології. Спершу намагалися протидіяти ситуації. І син закрився. А коли відпустили, дали Артуру більше внутрішньої свободи, то він сам прийшов до успіху. Ходить радісний. А ще в нас взагалі немає сварок. Це найголовніше в сім'ї", – зазначила вона.

Gazeta.ua розповідає, яких правил у виховуванні дотримуються українські зірки.

Хореографка Ілона Гвоздьова, популярність до якої прийшла після участі в шоу "Танці з зірками", разомі з чоловіком Іваном Хомячуком виховує доньку Рію та сина Домініка. Жінка розповідала, що ніколи не застосовує рукоприкладство.

"Вважаю, що виховувати можна й потрібно без застосування жорстоких заходів покарань. Якщо Рія накоїть щось серйозне, то максимум, що я можу – поставити її в кут або позбавити улюблених іграшок, айпаду або телефону на певний час", - розповіла танцюристка.

Також Гвоздьова завжди каже доньці правду й не дає порожніх обіцянок. А ще вважає, що важливо дитину обмежувати в кількості часу, який вона проводить із ґаджетами.

"У нас установлений ліміт: не більше двох годин на день", – зазначила жінка.

Сергій Бабкін уперше показав молодшого сина Єлисея
Фото: instagram.com/babkin_official
Дружина Сергія Бабкіна Сніжана розповіла про виховання трьох дітей: доньки Василини і синів Артура та Єлисея
Хореографка Ілона Гвоздьова, популярність до якої прийшла після участі у шоу "Танці з зірками", разом з чоловіком Іваном Хомячуком виховує доньку Рію та сина Домініка
Ведучий Олександр Педан розказав, що разом з дружиною Інною хочуть дати можливість доньці Валерії та сину Марку спробувати себе в різних галузях
Співачка Джамала та її чоловік Сеіт-Бекір Сулейманов виховують синів Еміра-Рахмана і Селіма-Гірая

Ведучий Олександр Педан розказав, що разом із дружиною Інною хочуть дати можливість доньці Валерії та сину Марку спробувати себе в різних галузях.

"Валерія і малювала, і танцювала, і вчилася грати на фортепіано. Зараз вона ходить на курси акторської майстерності. Донька гарно рухається, артистична, нині підтягує техніку мовлення й розвиває свій внутрішній світ", – поділився чоловік.

Педан також поділився правилами виховання дітей.

"Їх треба хвалити за те, що в них щось виходить. А ще вони не мають постійно вигравати в дорослих. Коли ми граємо з Маріком, у 70 відсотках випадках перемагає він. Але час від часу я виграю. У такий спосіб показую, що бувають і поразки. Постійно піддаючись, можна виростити егоцентриста, який боятиметься поразок. А це може завдати дитині шкоди. Треба вчити їх і вигравати, і програвати", – додав чоловік.

Співачка Джамала та її чоловік Сеіт-Бекір Сулейманов виховують синів Еміра-Рахмана й Селіма-Гірая. У мережі зірка розповідала про правила виховання дітей.

"Що для мене є любов до дитини? Я люблю свого сина, але хочу, щоб він був просто щасливою дитиною. Мені здається, що любов проявляється в душевному теплі, прийнятті, тремтливості. У цих почуттях більше любові, ніж в одяганні винятково в натуральний одяг, використанні тільки природних олій. Часто можна чути осуд: "Ви намастили дитину не тим кремом", "Ви дали дитині ковбаску, а треба їсти броколі". Суворе дотримання і нав'язування певних правил зовсім не для мене. Ніжність – ось, що я відчуваю", – поділилася артистка.

Виконавиця Тіна Кароль виховує сина Веніаміна самостійним і вчить його брати на себе відповідальність.

"У нього є хист і потенціал подорослішати раніше, і це непогано. Мені потрібна опора, він знає це. Я мушу його виховувати самостійним, загартовувати до життя раніше, ніж зазвичай діти в Україні. І я знаю, що він на себе візьме цю відповідальність, бо в нього батько був таким", – сказала співачка.

Вона зазначила, що ніколи не підійме руку на сина через те, що її били в дитинстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У неї були інші чоловіки, а в мене - Microsoft". Історія кохання Білла Гейтса та його дружини

"Я діставала нормально. І вважаю це не правильним. Коли ви б'єте свою дитину ременем – це слабкість вашого інтелекту. Ви маєте пояснити різницю між тим чи іншим. Головне, щоб діти не відчували, що ви на них тиснете. Вони мають знати, що вони особистості. І прийшли в цей світ відкрити цю особистість. У нас виховували відчуття провини: "Це твоя провина, ти завинив" тощо. Я його вчу без цього штампу, він у мене – особистість і може проявитися по-різному", - зауважила Кароль.

Батькам іноді буває важко впоратись із поганою поведінкою дитини. Психологи стверджують, що її можна змінити завдяки благотворному вихованню. За словами доктора медичних наук Девіда Гродберга, це допомагає батькам знизити рівень власного стресу і створює більш симбіотичне домашнє середовище. Лікар рекомендує у такому вихованні застосовувати похвалу. Треба проявити ентузіазм, бути конкретними щодо того, що хвалите, обійняти дитину.

Зараз ви читаєте новину «Готувати до поразок, не давати порожніх обіцянок і не бити - як виховують дітей Педан, Кароль і Джамала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути