вівторок, 05 грудня 2017 19:10

"Дідусь з відділення інтенсивної терапії" зворушив любов'ю до дітей
10

Девід Дочман зі "своїми" дітьми
Фото: CNN.com
Маленький пацієнт відділення інтенсивної терапії
Девід Дочман зі "своїми" дітьми
Девід Дочман зі "своїми" дітьми
Девід Дочман зі "своїми" дітьми

82-річний Девід Дойчман з Атланти підкорив серця малюків та їхніх батьків по всьому світові. Чоловіка називають ICU Grandpa ("Дідусь з відділення інтенсивної терапії"), бо два дні кожного тижня він проводить у дитячій лікарні Атланти, в якій малюки практично живуть.

Щовівторка він відвідує педіатричне відділення інтенсивної терапії, а кожного четверга його можна побачити в неонатальному відділенні інтенсивної терапії. Девід допомагає немовлятам тоді, коли батьки і медсестри зайняті.

Автор: CNN.com
  Девід Дочман зі "своїми" дітьми
Девід Дочман зі "своїми" дітьми

Перші тижні життя дитини сповнені нового досвіду й емоцій, а також переживань і тотального стресу. Саме в цей період немовлята як ніколи потребують материнської уваги, чия постійна присутність приносить гармонію в їх неспокійне життя. Однак дитина з ускладненнями залишається під наглядом лікарів у відділенні інтенсивної терапії. Немовля лежить одне, підключене до апаратів. У таких випадках на допомогу приходить Дідусь із відділення інтенсивної терапії. Він надає просту і разом із цим незамінну допомогу дітям. Девід тримає дітей на руках, іноді по кілька годин, і дарує їм тим самим спокій і душевну рівновагу.

Автор: YouTube
  Девід Дочман зі "своїми" дітьми
Девід Дочман зі "своїми" дітьми

Люди не можуть стримати своїх почуттів до Девіда.

"Я знаю Девіда, як абсолютно особливу людину протягом ось уже 53 років - він мій батько! Я прочитала тисячі коментарів, у яких люди висловлюють слова любові до всієї нашої сім'ї. Я вдячна вам за визнання мого батька. Він дійсно любить те, що він робить", - розповіла користувачка Susan Lilly, дочка Девіда Дойчмана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ шокував фізіотерапевт, який вчить 3-місячних дітей стояти

"Він заколисував нашу дитину протягом незліченної кількості годин. Він володіє безцінним даром, ділитися любов'ю з іншими". "Боже, благослови цього дідуся. Це дивно. Діти, особливо, які лежать у лікарні, потребують любові і захисту 24/7", - діляться своїми враженнями інші користувачі.

Автор: Facebook
  Маленький пацієнт відділення інтенсивної терапії
Маленький пацієнт відділення інтенсивної терапії

Колосальна волонтерська робота Девіда триває протягом 12 років. Багатьох людей надихнула історія чоловіка, і вони стали шукати спосіб зайнятися чимось подібним у своїх місцевих дитячих лікарнях.

Люди похилого віку часто виявляють більше уваги до внуків і правнуків, ніж до своїх дітей. Малюки стають головними людьми у їхньому житті, а знімки перших моментів зустрічі поколінь розчулюють соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «"Дідусь з відділення інтенсивної терапії" зворушив любов'ю до дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути