пʼятниця, 16 червня 2017 01:38

Ці емоційні немовлята дихають, п'ють, їдять, а вирости не можуть
23

Babyclon
Фото: vsviti
Babyclon
Babyclon
Babyclon
Babyclon

Компанія BabyClons створює гіпер-реалістичних ляльок, які виглядають, наче справжні немовлята. Ці іграшки дихають, п'ють, їдять і смокчуть соску. Вони настільки наближені до образу справжніх дітей, що підступ вдається виявити не одразу.

Автор: vsviti
  Babyclon
Babyclon

Фабрика на якій "роблять дітей", знаходиться в 15 хв. від міста Більбао, що на півночі Іспанії. Її організували 8 років тому, щоб створювати різноманітну атрибутику для зйомок фільмів. У 2013 році компанія відкрила свій бренд BabyClon.

Автор: vsviti
  Babyclon
Babyclon

Волосся "немовлят" створене з мохеру, шкіра – силіконова. Ляльки "дихають", "їдять" і можуть змінювати вираз обличчя. Ці унікальні здібності іграшок зробили компанію успішною.

Автор: vsviti
  Babyclon
Babyclon

На фабриці працює 10 працівників.

"Найскладніше – те, що робота займає багато часу. Ми починаємо скульптуру з дуже твердого пластиліну, який дозволяє створювати дрібні деталі. Ця первісна скульптура може створюватися близько двох місяців", - розповіла директор компанії Крістіна Іглесіас.

Коли скульптура з пластиліну готова, її заливають сумішшю з алюмінію й склопластику: таким чином отримують форму. Компанія створює не більше 100 копій одного немовля.

Автор: vsviti
  Babyclon
Babyclon

Останньою фазою виготовлення ляльки є розфарбовування її вручну. Іноді корективи вносяться в залежності від побажань замовників.

"У нас бувають особливі запити: намалювати дитині веснянки або родимку в певному місці. Іноді замовники приносять фотографії своїх дітей, які вже виросли, щоб ми зробили схожу ляльку. Це як 3D-фотографія".

Автор: vsviti
  Babyclon
Babyclon

Стандартна модель "немовля" обійдеться в € 1190. Якщо замовник хоче, щоб лялька пила і випорожнялась, то це ще плюс € 300. Дитина-аватар коштує € 2500. Найдорожча модель (€ 3500) – це та, яка дихає, смокче соску і відкриває рот. Проте через батарейки всередині ляльки, вона не може "пити і випорожнятись".

Автор: vsviti
  Babyclon
Babyclon

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка повертає вульгарним лялькам природну красу

Виробники запевняють, що їх ляльки можуть прослужити близько 30 років.

Подружня пара з Оксфорда, яка не має можливості народити дітей, стала доглядати за трьома іграшковими немовлятами.

Зараз ви читаєте новину «Ці емоційні немовлята дихають, п'ють, їдять, а вирости не можуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути