четвер, 02 серпня 2018 01:36

Хворий хлопчик продав усі свої іграшки, аби врятувати улюбленого собаку

Хворий хлопчик продав усі свої іграшки, аби врятувати улюбленого собаку
Хворий хлопчик продав свої іграшки заради улюбленої собаки Фото: Українська правда

4-річний доберман Купер – найкращий друг, терапевт та емоційна підтримка для 10-річного Коннора із Фейрпорта, штат Нью-Йорк, США. 2 роки тому хлопчику діагностували посттравматичний стресовий розлад, тривожність та синдром порушення уваги й активності.

Через неконтрольовану тривожність у дитини були нічні судомні напади, повідомляє Українська правда. Доберман Купер був єдиним, хто міг передбачити важкий стан Коннора. Відчуваючи небезпеку, собака одразу попереджав маму хлопчика Дженніфер.

Та в грудні 2017 року Купер почав накульгувати, а потім йому стало зовсім важко ходити. Ветеринари поставили діагноз синдром воблери, який впливає на спину й міжхребцеві диски. Тестування й лікування собаки є дуже дорогими. Коннор вирішив продати усі свої іграшки, щоб допомогти чотирилапому другові одужати.

"Він пішов і забрав з ігрової кімнати усі свої іграшки, тому що він так хотів. Сказав, що собака важливіша за будь-яку іграшку", – розповіла його мама Дженніфер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мартін Уманський став радіоведучим у 4 роки

Хлопчик продав свої іграшки, тепер собака проходить лазерну терапію, щоб покращити свою рухливість. За місяць родина Коннора уже зібрала $18 тис.

Джонатан Брайан, 12 років, з англійського Вілтширу написав книгу очима. Хлопчик із інвалідністю не може ні говорити, ні рухатись. Він народився з важким церебральним паралічем. Пересувається на інвалідному візку.

Зараз ви читаєте новину «Хворий хлопчик продав усі свої іграшки, аби врятувати улюбленого собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути