неділя, 14 липня 2019 05:28

Як загадати стать ненародженої дитини

Як загадати стать ненародженої дитини
До винаходу УЗД діагностики стать дитини завжди був сюрпризом для батьків, його впізнавали тільки за фактом народження

Для того, щоб запланувати стать дитини необхідно дотримуватися дієти, методу "відновлення" крові та підсвідомо думати про омріяну дитину.

Спеціальна дієта полягає в тому що для народження хлопчика в раціоні повинна переважати їжа багата іонами калію і натрію: м'ясо, персики. Для дівчинки - продукти багаті іонами кальцію і магнію - молочні продукти, зелень.

Починати потрібно з початку менструального циклу і до початку зачаття.

Метод "оновлення" крові полягоє в циклічному оновлення крові батьків в залежності від дати народження. Чоловік цикл оновлення крові триває 4 роки, жіночий - 3. Чия кров молодша, та стать дитинки і буде, розповідає 4mama.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які дивні речі зваблюють чоловіків

Метод програмування статі дитини за теорією Шеттлза-Рорвика заснований на плануванні дати зачаття відповідно до дати овуляції. Вчені визначили що сперматозоїди, що несуть чоловічу Y-хромосому, рухаються швидше, ніж ті, що несуть жіночу Х-хромосому, тому досягають яйцеклітини першими.

З'ясувавши точний день настання овуляції можна спланувати стать дитини. Якщо статевий акт відбувся за кілька днів до овуляції - дівчинка, точно в день овуляції - хлопчик.

У наукових колах ці методи вважають науково непідтвердженими і сумнівним. Так відомий український акушер-гінеколог Наталія Лелюх стверджує, що єдиний спосіб "запрограмувати стать" дитини - зачаття в умовах генетичної лабораторії.

Зараз ви читаєте новину «Як загадати стать ненародженої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути