Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2018 15:51

Зірка серіалу "Школа" потрапила до прямих ефірів "Голосу країни-8"
12

Анна Трінчер
Фото: Прес-служба
Джамала
Ірина Федишин
Ірина Федишин

Минулої неділі, на Великдень, глядачі телеканалу "1+1" побачили другий випуск "нокаутів" проекту "Голос країни-8", в рамках якого зіркові тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль визначилися із учасниками своїх команд, які будуть боротися за перемогу у прямих ефірах.

Справжній ажіотаж серед користувачів Мережі викликав виступ зірки серіалу "Школа" Анни Трінчер з команди Джамали, яка на головній вокальній сцені країни виконала саундтрек до популярного серіалу, а також знакову для себе композицію "TDME" ("Там де ми є") гурту "Антитіла". Юна дівчина вразила глядачів силою голосу, а її наставник подарувала Ані квиток у перший прямий ефір.

"Ти зростаєш від ефіру до ефіру, тому що вмієш слухати і чути. Ти зробила все, про що я тебе просила під час репетицій", - сказала Джа, а Потап додав, що вражений, як 16-річна дівчинка може так добре та впевнено володіти своїм голосом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співаючий електрик схуд на 28 кг заради участі в "Голосі країни-8"

Тим часом, ще одна підопічна молодої матусі суперзірка Західної України Ірина Федишин після виконання пісні Ірини Білик "Вибачай" покинула проект.

"Я дякую "Голосу країни" за те, що я познайомилась з тобою. Ірино, ти дуже фанатично ставишся до своєї справи, і це мені імпонує. Ти вже зірка. У тебе є своя музика, яку цитують навіть тренери проекту. Але я думаю, що нам з тобою потрібно дати шанс розкрити себе учасникам, які зараз сидять на стільцях, адже вони тільки починають свій творчий шлях", - пояснила своє рішення Джамала.

В свою чергу, вокалістка гурту "Сarte blanche" Олена Карась з команди Тіни Кароль емоційно виконала музичну п'єсу, яка складалась з різних частин композицій відомого американського музиканта Steevie Wonder, та підкорила експериментом усіх зіркових наставників.

"Олено, я така рада, що ти стала співачкою не другого, а першого плану. Саме над цим ми так довго працювали. Ти музикант з великим майбутнім. Сьогодні ти заспівала краще, ніж на всіх репетиціях, і я тобі за це дякую", - сказала Тіна Кароль та відправила учасницю до прямого ефіру. Тим часом, Потап назвав перформанс дівчини триб'ютом Beyonce Steevie Wonder, а Сергій Бабкін зізнався, що Олена своїм виступом його "обпалила".

Наступної неділі у прямих ефірах виступатимуть Валентин Біленький, Олена Луценко, Олександр Чекмарьов, Дмитро Самко з команди Сергія Бабкіна, Анна Трінчер, Христина Храмова, Арсен Вітрецький, Адріана Шевчук з команди Джамали, Микита Трондін, Віолетта Літвиненко, Зіанджа, Србуі Сргсян з команди Потапа, а також тріо "Nude voices", Михайло Сосунов, Олена Карась, Андрій Рибарчук з команди Тіни Кароль.

За правилами першого прямого ефіру у команді кожного зіркового тренера залишиться по два учасники: одного оберуть глядачі шляхом телефонного і смс голосування, іншого – наставник.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Школа" потрапила до прямих ефірів "Голосу країни-8"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути