середа, 07 листопада 2018 11:45

Зірка Майкла Дугласа з'явилася на Алеї слави

Зірка Майкла Дугласа з'явилася на Алеї слави
Майкл Дуглас отримав іменну зірку на Алеї слави Голлівуду в Лос-Анджелесі. Фото: Reuters

Актор Майкл Дуглас отримав іменну зірку на Алеї слави Голлівуду в Лос-Анджелесі. Вона стала 2648 і розташована неподалік від пам'ятного знаку його батька - 101-річного Кірка Дугласа.

Відкриття знаку було приурочено до 50-річчя кар'єри Дугласа у шоу-бізнесі, пише NBC.

На церемонії відкриття зірки були Кірк Дуглас, дружина Майкла Дугласа актриса Кетрін Зета-Джонс, син Кемерон Дуглас та актриса Джейн Фонда, з якою він разом грав у фільмі "Китайський синдром".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали акторів, які отримали "Оскар" за ролі лиходіїв

Майкл Дуглас народився 25 вересня 1944-го. Вперше на екрані з'явився 1965-го. Всього на його рахунку майже 60 ролей у кіно та серіалах. Володар 2 "Оскарів" - за найкращу чоловічу роль у картині "Волл-стрит" 1987-го і за картину "Пролітаючи над гніздом зозулі", яку продюсував.

Канал Netflix зніме 2 сезони драматичного серіалу "Ретчед", який стане приквелом до американського культового фільму Мілоша Формана "Пролітаючи над гніздом зозулі". Головну роль отримала номінантка на премію "Золотий глобус" Сара Полсон. Вона зіграє знамениту жорстоку медсестру в молодості.

Зараз ви читаєте новину «Зірка Майкла Дугласа з'явилася на Алеї слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути