Ексклюзиви
субота, 24 листопада 2018 06:40

Зірка "Кіборгів" приміряв образ відважного таксиста у детективному серіалі
10

Роман Семисал
Фото: Прес-служба
В ефірі телеканалу "Україна" відбудеться прем'єра 40-серійної україномовної детективної мелодрами власного виробництва "Виходьте без дзвінка"
В ефірі телеканалу "Україна" відбудеться прем'єра 40-серійної україномовної детективної мелодрами власного виробництва "Виходьте без дзвінка"
Роман Семисал
Роман Семисал

3 грудня, о 18:00 в ефірі телеканалу "Україна" відбудеться прем'єра 40-серійної україномовної детективної мелодрами власного виробництва "Виходьте без дзвінка". Головну роль в картині зіграє зірка художнього фільму "Кіборги" – Роман Семисал.

Актор не боїться, що за 40 серій його стануть асоціювати лише з таксистом з серіалу. Про це розповів Gazeta.ua.

"Я почав зніматися під 40 років. Я буду радий, якщо мені будуть пропонувати ролі і надалі, навіть якщо у одному і тому самому амплуа. Дуже цікаво було працювати, на майданчику склалися дружні стосунки, - говорить Семисал і додає, що в житті теж не терпить байдужості, - одного разу їхав у маршрутці. Дівчина поряд запитала, чи їде ця маршрутка повз кладовище. Я відповів, що так, але поцікавився, чого вона сама у темний час їде на кладовище. Вона сказала, що її батько послав у справах. Я вирішив її провести, щоб з нею нічого не трапилося, хоча вона всю дорогу на мене підозріло дивилася, з якого дива вирішив йти з нею. Пізніше посадив її на маршрутку до дому. Загалом мені важко миритися з несправедливістю, іноді теж можу скипіти і навіть розпочати бійку. Але розумію, що треба себе тримати у руках, бути більш терпимим. В цьому зі своїм героєм не схожий, він погано піддається самоконтролю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-15 фільмів про автомобілі, які варто переглянути на свята

Автор: Прес-служба
  Роман Семисал та Любов Тищенко
Роман Семисал та Любов Тищенко

Акторка Любов Тищенко, як сама себе охарактеризувала, це головний герой Богдан, але в спідниці, вольова жінка капітан поліції. Сама Любов Тищенко говорить, що тривалий час боролася у собі з якостями залізної леді і після закінчення проекту буде повертатися до своєї м'якої жіночності, яку так любить.

"Концентрації, лідерських якостей та командного тону у мені вистачає, тож користуюсь цим в фільмі. Коли знаходишся на майданчику 12 годин часу приходити в себе немає. Постійно знаходишся в образі героїні і потім йдеш в магазин і реагуєш так, як вона. Я розумію, що категоричність скоріше не прийнятна. Я люблю свою героїню, яка знає чого хоче, я не завжди можу так, вона ідеальна, на відміну від мене. Взагалі надихають не сильні жінки, а ті, які можуть зберегти жіночність та проявити силу волі. Можу назвати таких, як Анджеліна Джолі, яка допомагає дітям, але в той же час дуже жіночна, Шарліз Терон. Опра Вінфрі, всі знають її нелегку долю, але вона щира і змогла допомагати іншим своєю роботою", -.говорить Любов Тищенко.

Режисер серіалу "Виходьте без дзвінка" Костянтин Денесюк відзначає сучасне серіальне виробництво, захоплюється "Фарго", "Лейтенанта Коломбо" любить з дитинства, також йому подобається "Метод" з Хабенським.

Автор: Прес-служба
  В ефірі телеканалу "Україна" відбудеться прем'єра 40-серійної україномовної детективної мелодрами власного виробництва "Виходьте без дзвінка"
В ефірі телеканалу "Україна" відбудеться прем'єра 40-серійної україномовної детективної мелодрами власного виробництва "Виходьте без дзвінка"

"Ми живимо в такий час, коли все вже давно придумано. Нам залишається калажувати цими замислами і намагатися сказати те, що хочеться. Ніяких особливих прийомів, головне послідовно подати інформацію, у нас дуже цікаво прописані лінії кохання та дружби і це все допомагає. Зараз все більше уходять від двогодинних фільмів, а переходять до серіалів. Формати більш широких хронометражів, - говорить режисер і зазначає, що непросто працювати на вулицях бурного і повного життя Києва, - Я називаю це "чистилище", ти знаходишся у реаліях Києва: з одного боку роблять ремонт сусіди, з іншого йде будівництво, мчать незадоволені жителі із заторів і ненавидять тебе. А ти все це маєш витримати і зберегти спокій. Це кінореалії. Намагаємося не заважати звичайному життю мешканців міста. Ми відзняли всі зйомки у павільйоні. Залишилось найскладніше – на натурі, адже на вулиці холодно".

"Я провокую акторів до імпровізації адже це і є життя реальне персонажа, все інші постановочні факти. Я до останнього не говорю: "стоп", хочу, щоб актори прожили дубль, може у них щось народиться. У нас є один актор з театру "Чорний квадрат", який спеціалізується на імпровізацїї. Розслідування іноді пафосно подаються, а імпровізація їх грамотно розбавляє", - додає Денесюк.

40-епізодну україномовну картину знімали в 2017-2018 рр. в Києві та Київській області. У передмісті столиці спеціально для зйомок серіалу побудували окремий павільйон.

Виробництвом картини на замовлення каналу "Україна" займалася кінокомпанія "Три-Я-Да Продакшн".

Центральний персонаж картини – автогонщик Богдан – втрачає дружину в автокатастрофі. Убитий горем чоловік вирішує відновити справедливість і вибити зізнання з винуватця ДТП, якого успішно "відмазали" заможні батьки. Це рішення кардинально змінює життя головного героя: вбивцю дружини Богдана саджають за ґрати, однак за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості головний герой сам отримав умовний термін, більшу частину якого відсидів у СІЗО.

Богдан розчарований в системі та більше не вірить поліції, тому, коли його друга спіткала біда, він розраховує лише на власні сили і самотужки береться за розслідування, заступаючись за тих, хто "тут і зараз" шукає допомоги, справедливості або захисту. Його перевага – швидкість. Адже він оперативно дістає таку інформацію, яку "органи" не здатні зібрати швидко і технічно.

Однак на його шляху стає принципова капітан поліції Марина Євтушенко (актриса Любов Тищенко), яка не менше за Богдана жадає відновити справедливість, але згідно з буквою закону.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Кіборгів" приміряв образ відважного таксиста у детективному серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути