середа, 18 жовтня 2017 08:00

Зірка "Гри Престолів" розповіла про домагання з боку Вайнштейна
13

Ліна Гіді
Фото: Tatler
Ліна Гіді
Ліна Гіді
Ліна Гіді
Ліна Гіді

Виконавиця ролі Серсеї Ланністер в серіалі "Гра престолів" Ліна Гіді розповіла про домагання з боку кінопродюсера Гарві Вайнштейна.

"Гарві запросив мене пройтися до води, я пішла з ним, він зупинився і зробив непристойну пропозицію, супроводивши жестом, я перевела все на жарт, я була абсолютно шокована. Пам'ятаю, як думала, що це якийсь жарт", - написала в Twitter Хіді про перший випадок домагань Вайнштейна, додавши, що після цього не отримувала ролей ні в одному з його фільмів.

  Ліна Гіді
Ліна Гіді

Наступний інцидент, за словами актриси, стався в одному з готелів Лос-Анджелеса в США. Гіді повідомила, що Вайнштейн запросив її на сніданок, а після покликав наверх в свої апартаменти, щоб подивитися сценарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Філімонов відкриє власний ресторан, де буде сам розважати гостей

Після того, як Гіді попередила Вайнштейна, що між ними можливі тільки робочі відносини, він, за її словами, розлютився, сильно схопив її за руку і прошепотів у вухо, щоб вона "нікому про це не розповідала, ні своєму менеджеру, ні агенту". Як написала в Twitter Гіді, після вона "сиділа в машині і плакала".

На початку жовтня кілька актрис і співробітниць Weinstein Company заявили, що протягом багатьох років зазнавали сексуальних домагань і насильства з боку кінопродюсера Харві Вайнштейна.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри Престолів" розповіла про домагання з боку Вайнштейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути