пʼятниця, 13 жовтня 2017 17:51

Олег Філімонов відкриє власний ресторан, де буде сам розважати гостей
5

Фото: Прес-служба

Екс-ведучий програми "Джентльмен-шоу" Олег Філімонов привезе до Києва оновлену версію комедії, вистави "Потяг" Одеса-мама ". Прем'єра відбудеться 31 жовтня в столичному Театрі Оперети.

Напередодні приїзду гуморист дав велике інтерв'ю, в якому вперше розкрив таємницю свого нового проекту. Зірка КВН планує відкрити власний ресторан. Місце розташування закладу поки тримається в таємниці.

"Хочу відкрити маленький ресторанчик, буду готувати їжу і годувати людей. А попутно, ввечері, виступати на імпровізованій сцені: грати на роялі, гітарі або саксофоні і співати свої улюблені пісні. Думаю, у мене це вийде!", - заінтригував шоумен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Руслани Писанки з'явилася таємна наступниця

Філімонов зізнався, що колись у нього вже був свій заклад, тому він добре знайомий з тонкощами цього бізнесу.

"В силу того, що я люблю всяке-різне готувати і смачно це роблю, і народилася ідея з рестораном. Ми підключимо шеф-кухаря, але кожен день буде одне блюдо і від Філімонова - їм і буду пригощати людей! Я віртуозно роблю ікру з "синіх", курчат під соусом "Пікаділлі", узбецький плов, збірну м'ясну солянку ... Вмію навіть рибу фарширувати ", - похвалився актор.

За словами телеведучого, любов до кухні йому привела бабуся, яка з дитинства вчила його готувати.

"Батьки працювали, вихованням займалася бабуся. Вона готувала, а я спостерігав і пробував. Бабуся була у мене фахівцем в області єврейської кухні. Я сам пік " сині ", а потім рубав їх дерев'яною" секачкой ". Загалом, секрети виробництва я добре запам'ятав. Коли є час і бажання, готую для своїх домашніх. Звичайно, частіше це робить дружина, але іноді мене пробиває, і я кажу: "Мася, давай сьогодні зроблю печеню з чорносливом?" У такі моменти вона страшно радіє, що їй не треба стояти на кухні ".

Актори вистави "Потяг" Одеса-мама "з успіхом гастролюють з цією постановкою по всій Україні.

Через участь у новому сезоні телевізійного шоу "Зважені та щасливі" у Руслани Писанки не залишилося часу на театр. Продюсери кілька місяців шукали заміну, численні пошуки довгий час не приносили результатів. Поки одного разу на кастинг не прийшла молода і харизматична актриса Тамара Антропова.

Зараз ви читаєте новину «Олег Філімонов відкриє власний ресторан, де буде сам розважати гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути