понеділок, 09 жовтня 2017 12:39

Шакіра та Жерар Піке кілька місяців живуть окремо

Шакіра та Жерар Піке кілька місяців живуть окремо
Шакіра та Жерар Піке розлучились Фото: Reuters

40-річна співачка Шакіра та 30-річний футболіст Жерар Піке розлучилися після семи років стосунків, повідомили західні ЗМІ. Чутки про їхній розрив ходять вже близько місяця, однак лише сьогодні цю інформацію підтвердило джерело, наближене до пари.

Як заявив іспанський портал, інформатором якого є близький друг пари, Шакіра і Жерар вже кілька місяців не живуть разом. Артистка з'їхала з їх спільного дому в Барселоні. Зараз неясно, куди переїхала знаменитість і з ким залишилися двоє їх синів - чотирирічний Мілан і дворічний Сашко.

Новина про розрив Шакіри і Жерара шокувала шанувальників, адже тільки в квітні цього року артистка випустила пісню Me Enamore, текст якої був присвячений її любові до футболіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі підкорив відеокліп Шакіри, в якому вона знялася з чоловіком

"З тобою у мене буде десять дітей", - йдеться в композиції.

Пара познайомилася в 2010 році перед чемпіонатом світу з футболу в ПАР, тоді їх не збентежила десятирічна різниця у віці. Через три роки у Шакіри і Жерара народився перший син, а в 2015-му ще один. У 2016 році селебріті пережили непростий період: їх старший син Мілан серйозно захворів і навіть переніс операцію. Артистка і спортсмен змогли перемогти хворобу і впоралися з проблемами.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра та Жерар Піке кілька місяців живуть окремо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути