четвер, 29 листопада 2018 00:52

Зваблива акторка фільмів для дорослих вразила неймовірним схудненням
18

Дженна Джеймсон
Дженна Джеймсон
Дженна Джеймсон
Дженна Джеймсон
Дженна Джеймсон

Колишня зірка фільмів відвертого жанру Дженна Джеймсон розповіла, як скинула десятки кілограмів після народження дитини.

Подробицями ділилась зірка у своєму акаунті Instagram під назвою Opens a New Window. Під ніком @jennacantlose похизувалась фото з результатом на різних етапах своєї "подорожі" до омріяного моменту, коли стала задоволена рузультатом.

Секретами ділилась в Інстаграм

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсексуальніша жінка планети влаштувала оголену медитацію

"Чесно, я не ходила у спортзал. Я почуваюсь ніяко у залі, - написала зірка дорослого кіно, - Тому я сказала собі, я буду подорожувати, ходити якомога більше і бігати сходами. Це працює. Цей прогрес доводить, що ти не маєш витрачати години у спортзалі...виходи з дому, воруши тілом і живи своїм життям!!!!"

"Я на дієті кето і живу своїм найкращим життям. Мораль історії, роби те, що працює для тебе. Не давай кліше інших тиснути на себе. Довіряй своїй інтуїції і слідуй за нею! Немає іншого часу, як зараз, щоб стати більш здоровим!", - додає зірка.

Дієта включала каву, яйця з сиром та творогом, салат, м'ясні стейки та спаржу. Акторка уникала перекусів

"Моя порада, перестаньте балувати себе перекусами. Результат приходить від роботи. Це непросто, але, дітки, воно того варто", - написала зірка, - я хочу сказати іншими мамам, ми всі схожі. Ми боремося. Але ми можемо повернути контроль. Так, я втратила вагу, так, я пишаюсь. Але я більше пишаюсь тим, якою мамою я є."

За словами красуні, вона замінили шкідливу їжу корисними смаколиками: на сніданок їсть 3 варених яйця з сиром, хоча напередодні включила у раціон бургер, лосось та салат Цезар.

"Моя порада, довіртеся інтуїції та власному тілу", - говорить Дженна.

"Давайте поговоримо про сумніви у собі та здоровому мисленні, - говорить акторка, - я думаю моє тіло визначилося з ідеальною для себе вагоою. Але мої неправильні думки змушують мене худнути ще. Я тихо говорю собі: "Я не буду дослухатися до цих голосів і худнути до того розміру, який буде подобатися іншим". Коли дивлюся у дзеркало зараз, я бачу здоров'я та щастя, і це все моє паливо для того, щоб продовжувати цей спосіб життя", - додає зірка.

Також акторка вирішила відмовитись від кави з вершками та кокосовою олією.

"Страх був моїм найбільшим компонентом, в тому, що я можу не скинути вагу і залишитися у тій вазі, в якій була, в своїй новій вазі. Але, якщо ви не спробуєте, ніколи не дізнаєтесь смаку перемоги", - говорить актриса.

У схудненні Джеймсон допомогла йога. Рідко їсть в кафе, більше готує вдома, "Якщо ти знаєш, що кладеш в своє тіло, ти будешь більш уважним до інгридієнтів". Щоб схуднути Дженна відмовилась від хліба, пасти, картоплі, рису, рафінованого цукру, ніяких чипсів та крекерів. Почала з "лінивої кето дієти", коли відмовилась від їжі білого кольору, в тому числі вище згаданих продуктів.

Зараз ви читаєте новину «Зваблива акторка фільмів для дорослих вразила неймовірним схудненням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути