Ексклюзиви
середа, 08 лютого 2012 12:32

Журналісти помітили вагітність Анастасії Волочкової

Журналісти помітили вагітність Анастасії Волочкової

Балерина Анастасія Волочкова намагається не приховувати подробиці свого особистого життя. Більш того, в останні роки півтора вона старанно виносить їх на публіку. Навіть ті, хто не зараховує себе до прихильників артистки, напевно можуть назвати імена її нинішніх бойфрендів. І за чутками, один з них, можливо, в недалекому майбутньому стане батьком.

У Рунеті зациркулювали плітки про цікавий стан Волочкової. Подейкують, колеги Анастасії стали помічати, що на всіх вечірках вона категорично відмовляється від алкоголю і все більше перебуває в стані розмірковувань. Більш того, особливо проникливі журналісти повідомили про те, що балерина знаходиться на третьому місяці вагітності.

Але головна інтрига - хто ж батько? Як відомо, зараз Анастасія опинилася між двох вогнів, а точніше, хлопців. Співак Микола Басков ще півтора місяці тому заявив про своє одруження з Волочковою, яке начебто заплановано на 4 березня. Але сама наречена ніяк не може розійтись з екс-чоловіком Ігорем Вдовіним.

Бізнесмен нерідко супроводжує балерину в різних поїздках і, за словами зірки, регулярно завалює її подарунками і влаштовує романтичні вечори. Здається, колишнім чоловікові і дружині пора подумати про остаточне возз'єднання, а то і повторне весілля. Але, схоже, бізнесмен ніяк не наважиться.

"Мої двері завжди відкриті для Ігоря - він батько моєї доньки. У мене трапляються романтичні стосунки з різними чоловіками, я ж вільна людина. Але скажу, що в порівнянні з Ігорем нічого і поруч не стояло. У нього немає зараз жінки. Я йому якось пропонувала змінити своє життя, але він не хоче", - розповіла балерина.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анастасія Волочкова не ризикнула повністю оголитися на Мальдівах

PR-директор Анастасії Волочкової Наталія Нікітіна вже поспішила спростувати інформацію про вагітність балерини. "Всі опубліковані повідомлення - вигадка українських журналістів. Інформація про те, що Анастасія готується стати мамою вдруге, не відповідає дійсності. Такі чутки з'являються вже не вперше, і щоразу вони не бувають нічим підкріплені", - сказала Нікітіна.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти помітили вагітність Анастасії Волочкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути