четвер, 07 лютого 2019 08:48

Зрада ні до чого: повідомили реальні причини розлучення Лорак

Автор: ТСН
  Оприлюднили повний текст судового рішення про розлучення співачки Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу.   У ньому йдеться, що  публічна зрада чоловіка могла не бути причиною гучного розриву
Оприлюднили повний текст судового рішення про розлучення співачки Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу. У ньому йдеться, що публічна зрада чоловіка могла не бути причиною гучного розриву

В мережі оприлюднили повний текст судового рішення про розлучення співачки Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу. У ньому йдеться, що публічна зрада чоловіка могла не бути причиною гучного розриву.

Так, в документі зазначено, що тривалий час шлюб Кароліни (справжнє ім'я Лорак) і Мурата "носив формальний характер" і примирення не було можливим. Текст опублікований на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Подаючи позов у справі про розлучення в суд, Лорак зазначила, що подружнє життя у них з Муратом не склалася через те, що відсутні спільні погляди на сімейне життя, а довіра, почуття любові і поваги втрачені. Крім того, співачка додала, що вони близько 2 років не проживають однією сім'єю, тому шлюбні відносини припинені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-чоловік Ані Лорак постить в соцмережах загадкові послання

Адвокат Ані Лорак в суді просив задовольнити позов виконавиці і розірвати шлюб. Офіційний представник Мурата Налчаджиоглу при цьому не заперечував. В результаті суд прийняв відповідне рішення.

"Шлюб між сторонами носить формальний характер, збереження їх сім'ї неможливе, а тому є всі підстави для розірвання шлюбу, оскільки подальше спільне життя подружжя і збереження шлюбу буде суперечити їх інтересам та інтересам їхньої дитини".

Автор: Єдиний державний реєстр судових рішень
 

31 січня Ані Лорак офіційно розлучилася з чоловіком Муратом Налчаджиоглу, з яким прожила в шлюбі майже 10 років. Мають спільну доньку Софію.

Зараз ви читаєте новину «Зрада ні до чого: повідомили реальні причини розлучення Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути