вівторок, 02 лютого 2021 23:47

"Зосереджена на зцілення сім'ї" - Джолі вперше після розлучення знялася у фотосесії
4

Анджеліна Джолі знялась в новій фотосесії у стильних луках
Фото: Vogue
Анджеліна Джолі знялась в новій фотосесії у стильних луках
Анджеліна Джолі знялась в новій фотосесії у стильних луках
Анджеліна Джолі знялась в новій фотосесії у стильних луках

Актриса 45-річна Анджеліна Джолі взяла участь у новій фотосесії для обкладинки номера британського Vogue у березні.

Вона не робила фотосесій впродовж тривалого періоду, пише "Новое Время".

На фото для першої обкладинки вона обрала пальто і спідницю від Max Mara, топ на бретелях від лос-анджелеського бренду Sablyn і класичні човники від Ralph Lauren. На другій обкладинці зірка фотографувалась в total black образі - гольфі від Burberry, брюках Max Mara і балетках від Chanel. Фотосесію провели в особняку актриси у Лос-Анджелесі. Керував процесом британський фотограф Крейг МакДін. Джолі також з'явилася в тренчі від Dior і вінтажному наряді від Brunello Cucinelli.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдружина Деппа стверджує, що актор зраджував її з Джолі і не тільки

Також вона дала інтерв'ю для журналу, в якому розповіла про життя після розлучення з Бредом Піттом. Розмовляв з актрисою головний редактор британського Vogue Едвард Еннінфул. За словами Анджеліни Джолі, зараз вона зосереджена на зціленні своєї сім'ї. При цьому, вона не впевнена у тому, що щаслива зараз.

"Не знаю. Останні кілька років були досить важкими. Я зосереджена на зціленні нашої сім'ї. Вона повільно відновлюється, як тане лід. І кров повертається в моє тіло. Я відчуваю, що пройшла через багато. І я намагаюся вселити в себе надію. Я думаю, це те, що нам всім необхідно під час пандемії", - говорить зірка.

Вона також переконує, що з нетерпінням чекає свого 50-річчя.

"Я з нетерпінням чекаю свого п'ятдесятиріччя - відчуваю, що буду більш впевненою в собі. Хоча днями ми були на батуті, і діти сказали: "Ні, мамо, не роби цього. Ти що-небудь зламаєш". І я подумала: "Боже, хіба це не смішно?". Були дні, коли я була зіркою бойовиків, а тепер діти говорять мені злізти з батута, тому що я можу щось зламати", - каже Джолі.

Також вона розповіла про будинок, в якому була фотосесія. Його купила в 2017 році. Шукала особняк, який розташований недалеко від будинку її екс-чоловіка Бреда Пітта, щоб він міг частіше бачитися з дітьми:

"Я хотіла, щоб він був поруч з будинком їх батька, який знаходиться всього в п'яти хвилинах ходьби. Найбільше мені подобається те, що тут немає розважальної кімнати, але є багато стежок і місць, де можна прогулятися і подумати. Мені дуже пощастило, що у мене є така можливість", - повідомила кіноактриса.

Американська акторка 45-річна Анджеліна Джолі виставила на аукціон картину колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Вінстона Черчилля. Він написав полотно під час Другої світової війни та подарував президенту США Франкліну Рузвельту.

Зараз ви читаєте новину «"Зосереджена на зцілення сім'ї" - Джолі вперше після розлучення знялася у фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути