Ексклюзиви
середа, 02 вересня 2020 08:23

Знайшли мертвим автора легендарного хіта I Like To Move It

Знайшли мертвим автора легендарного хіта I Like To Move It
У Флориді знайшли мертвим автора хіта I Like To Move It 49-річного Еріка Морілло. Фото: instagram.com/erickmorillo

У Флориді знайдений мертвим американо-колумбійський діджей, продюсер і музикант 49-річний Ерік Морілло, який написав популярну пісню I Like To Move It.

Тіло музиканта знайшли вранці 1 вересня, повідомляють NBC Miami і TMZ.

Причини смерті музиканта поки що не встановлені. На початку серпня Морілло затримали за звинуваченням у сексуальному насильстві щодо жінки, яке, ймовірно, сталося в грудні 2019 року в Маямі-Біч. Згодом його випустили під заставу, призначивши судові слухання на 4 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річну порноакторку знайшли мертвою

Ерік Морілло народився в Нью-Йорку. Найбільшу популярність отримав завдяки пісні I Like To Move It, випущеної в 1993 році. Трек був записаний для проекту Reel 2 Real спільно з виконавцем з Тринідаду і Тобаго Медом Стантменом (справжнє ім'я - Марк Куоші).

"I Like To Move It" став одним із головних танцювальних треків, неодноразово потрапляючи в списки різних профільних видань. У 2005 році пісню використовували в мультфільмі "Мадагаскар", де його виконував Король лемурів Джуліан.

Морілло також тричі отримував нагороду DJ Awards як кращий міжнародний діджей і тричі - як кращий діджей в стилі хаус.

В американському штаті Нью-Гемпшир у віці 52 років померла актриса і колишня модель Памела Гідлі. Її знайшли мертвою у власному будинку. Про причини смерті поки не повідомляється. Памела була відома за роллю Терези Бенкс у фільмі 1992 року "Твін Пікс: Крізь вогонь" - приквелі культового серіалу "Твін Пікс".

Зараз ви читаєте новину «Знайшли мертвим автора легендарного хіта I Like To Move It». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути