понеділок, 10 грудня 2012 12:18

Жізель Бюндхен народила дочку

Жізель Бюндхен народила дочку
Дівчинку назвали Вівіан Брейді Фото: jetsetter.ua

Найбільш високооплачувана топ-модель світу Жізель Бюндхен стала мамою вдруге. Як повідомляють американські таблоїди, бразильська красуня народила дівчинку. Поки представник Жизель не дав офіційних коментарів, але за даними преси, малятко назвали Вівіан Брейді.

Раніше Бюндхен обмовилася, що не збирається лягати в клініку і має намір народжувати у ванній в її з Томом пентхаусі в Бостоні. До речі, Бенжамін з'явився на світ саме так.

"Я завжди хотіла народжувати вдома і народила у воді, - розповідала про свій перший досвід знаменитість. - Я хотіла бути в ясній свідомості, а не під впливом анестезії, тому відмовилася від знеболювання. Кожну хвилину я думала про те, що мій малюк скоро буде поруч зі мною. У мене не було і думки "як же боляче!". Ні! Всю свою енергію я сконцентрувала на швидкій зустрічі зі своєю дитиною".

Першим повідомило про поповнення в родині Жизель і Тома Брейді видання Boston Globe, уточнивши, що малятко з'явилася на світ в середу. До речі, топ-модель давно мріяла про доньку - зараз вони з чоловіком виховують трирічного сина Бенжаміна і п'ятирічного Джона, сина Тома від стосунків з Бріджит Монаган.

Про свій цікавий стан Бюндхен повідомила лише в серпні. До цього вона відмовлялася коментувати плітки про вагітність, хоча і не приховувала, що хотіла б створити велику і міцну сім'ю.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Жизель Бундхен гордо демонструє свій животик на пляжі

"Звичайно, я хочу більше дітей, - зауважила модель в торішньому інтерв'ю Vogue. - Але не знаю, коли це відбудеться. Поки мені вистачає турбот про Бена та Джека. Для Бена його старший брат - герой. Коли Джек приходить, Бен одразу посміхається. Він хоче, щоб Джек весь час був з ним, і ходить за ним по п'ятах. Він просто в захваті від усього, що робить брат".

Зараз ви читаєте новину «Жізель Бюндхен народила дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути